Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Η Σχέση της Σίας Κοσιώνη με το ΚΚΕ

Λέω συνέχεια ότι στον ΣΚΑΙ έχει μαζευτεί το μισό ΚΚΕ, και φυσικά γελάνε οι σανοφάγοι, παρόλο που έχω δώσει πάρα πολλά παραδείγματα. Έχω επίσης αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα και η Σία Κοσιώνη είναι ΚΚΕ, ή προέρχεται από Κομμουνιστική οικογένεια, για να την έχει ο Αλαφούζος κεντρική παρουσιάστρια στο Aljazeera.Τελικά η Κοσιώνη είναι κόρη ενός ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, του οφθαλμίατρου Παναγιώτη Κοσιώνη, ο οποίος εξορίστηκε μάλιστα και στην Μακρόνησο. Και γι' αυτό θα λούζεστε την Σία Κοσιώνη μέχρι να παγώσει η κόλαση και μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Βλέπε Βικπαίδεια “Παναγιώτης Κοσιώνης”.


2η Παράγραφος
Γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου. Παντρεύτηκε και απέκτησε τρία παιδιά.


Η Κοσιώνη έχει άλλωστε παντρευτεί τον Μπακογιάννη, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του παππού του, ο οποίος συνεργάστηκε με το ΚΚΕ για να κυβερνήσει μόλις κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση. Άλλωστε στις συνεντεύξεις του στο ΣΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε ότι το Παλάτι τον κατηγορούσε ότι ήταν κρυπτοκομμουνιστής. Άλλωστε και ο Κούλης έχει τώρα αριστερό χέρι στην επικοινωνία τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ΚΝΕ.

Πριν παντρευτεί η Κοσιώνη τον Μπακογιάνννη ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη του Sport Fm. Σε σχέση με τον Λεάνη το ΚΚΕ είναι δεξιό κόμμα. Όπως έχω ξαναπεί ο Γιώργος Χελάκης του Sport fm κατέβηκε στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο άλλος συνέταιρος του Sport fm εκείνης της εποχής, ο Μπάμπης Χριστόγλου, έλεγε ανοιχτά στην εκμπομπή του στον Sport fm ότι είναι ΚΚΕ. Όσο για τους δημοσιογράφους που μαζεύανε ήταν λες και άκουγες ΕΡΤ όσον αφορά τα πολιτικά τους σχόλια. Και στήριζαν όλοι τον Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος ήταν όπως λέγεται πρώην άνθρωπος της ΣΤΑΖΙ (μυστικές υπηρεσίες Ανατολικής Γερμανίας). Η KGB είχε μετατρέψει την Ανατολική Γερμαννία (Πρωσία) σε μητρόπολη των ναρκωτικών, της τρομοκρατίας και των αναβολικών, με ότι συνεπάγεται αυτό για την ΣΤΑΖΙ. Σήμερα η ΣΤΑΖΙ ζει μέσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Γερμαννίας το Die Linke.


Στο παρακάτω άρθρο του στο Ποντίκι, ο πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη Μιχάλης Λεάνης, εξηγεί γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΚΚΕ. Βλέπε Το Ποντίκι

“Μιχάλης Λεάνης: Γιατί με το ΚΚΕ”, Μάιος 2014
http://www.topontiki.gr/article/74214/mihalis-leanis-giati-me-kke

Στο μεταξύ έψαχνα να βρω κάπου ότι η Κοσιώνη είναι όντως κόρη του Παναγιώτη Κοσιώνη, και μιλάμε ότι δεν αναφέρεται πουθενά. Πουθενά δεν αναφέρονται τα ονόματα των τριών παιδιών του Παναγιώτη Κοσιώνη, και πουθενά δεν ανναφέρεται το όνομα του πατέρα της Σίας Κοσιώνη. Τόσο ελεγχόμενα είναι τα Ελληνικά ΜΜΕ. Μην τυχόν και ξυπνήσει ο σανοφάγος. 

Χρειάστηκε να βρω μία συνέντευξη της Κοσιώνη  η οποία αναφέρει ότι η Κοσιώνη ήταν κόρη οφθαλμίατρου με τρία παιδιά, όσα είχε και ο οφθαλμίατρος Παναγιώτης Κοσιώνης, προκειμένου να επιβεβαιώσω αυτό που είχα καταλάβει από την αρχή.

Για την συνέντευξη της Σίας Κοσιώνη βλέπε Newpost
“Ο ΣΚΑΪ είναι η σταθερή μου σχέση”
12η Παράγραφος
Μεγάλωσε στα Μελίσσια, σε μια κανονική οικογένεια της μεσαίας τάξης,  με πατέρα οφθαλμίατρο και μητέρα νοικοκυρά που είχε αναλάβει να μεγαλώσει τρία παιδία αυτήν και τα αδέλφια της. Ο αδελφός της είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και η αδελφή της  οπτικός. Δεν ήθελε τίποτα άλλο εκτός από το να γίνει Δημοσιογράφος και πάλεψε σκληρά για αυτό σε μια οικογένεια που γενικά έβγαζε γιατρούς. Στην αρχή έλεγαν είναι τρελή θα της περάσει, τώρα όπως συμβαίνει πάντα, την  καμαρώνουν!

Τώρα αναμένω ο ΣΚΑΙ να στηρίξει κάπως πιο φανερά το ΚΚΕ, τουλάχιστον μετά το καλοκαίρι. Ή έστω κάπως πιο υποχθόνια όπως έκανε με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν είχε εξαπολύσει τον πόλεμο εναντίον του Σαμαρά. Ο ΣΚΑΙ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως νεονεονεονεονεονεοφιλελεύθερο.

Αναλόγως βέβαια και με το πως θα πάνε τα πράγματα με τους Ευρωπαίους. Αν πάνε καλά το πολιτικό μας σύστημα θα στηρίξει τον Κούλη. Βέβαια ακόμη και αν αποφασίσουν να ανεβάσουν το ΚΚΕ μετά το καλοκαίρι μπορούν να το φέρουν και δεύτερο κόμμα, ως απειλή. Στήριξη δεν σημαίνει απαραίτητα να το κάνουν πρώτο κόμμα, ειδικά όσο είμαστε στην ΕΕ. 

Πριν δυο τρεις μέρες έγραψε στο Facebook ο Φαήλος, ο δεξιός από το ΠΑΣΟΚ, πόσο του άρεσε το 1980 να ακούει τραγούδια για τον Λόρκα, τον ήρωα Ισπανό Κομμουνιστή, ενώ ονειρευόταν μία καινούργια πατρίδα. Δεν του άρεσε η δεξιά Ελλάδα προ του 1981 δηλαδή και ονειρευόταν μία νέα Ελλάδα.
Μετά το Κυπριακό η Ελλάδα βγήκε από το ΝΑΤΟ μέχρι το 1980, και επέστρεψε το 1980 στην συμμαχία μόνο με το σώμα της όμως, χωρίς το μυαλό, ώστε να μην σπρώχνει το ΝΑΤΟ την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Αλλά στον τομέα των μυστικών υπηρεσιών ήμασταν κολλητοί με την KGB, το PKK, τον Άσαντ, τον Καντάφι, τον Αραφάτ, κλπ, και το ΝΑΤΟ έδειχνε κατανόηση, αφού απλά τους αφήναμε να κινούνται ελεύθερα στην Ελλάδα και να πουλάνε τα ναρκωτικά τους, χωρίς ωστόσο να κάνουμε τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον τους. Κάποιους Τούρκους και Άγγλους έφαγε κυρίως η 17Ν.

Εκείνη την εποχή η Κίνα δεν υπήρχε ως οικονομική δύναμη. Τώρα η Κίνα χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως ορμητήριο για να φτάνει στον βασικό της σύμμαχο στα Βαλκάνια, την Σερβία, αλλά και στην Ανατολική Ευρώπη, καθώς και στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Ωστόσο αρχίζει να εκδηλώνεται ένας πόλεμος ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα, και η Ελλάδα θα δεχτεί πίεση. Το πολιτικό μας σύστημα σίγουρα ταυτίζεται πολιτισμικά με την Κίνα, αλλά σίγουρα δεν θέλει να δει το ΝΑΤΟ να σπρώχνει την Τουρκία προς τα Δυτικά, ή τους Βόρειους γείτονες μας προς τον Νότο (Αλβανία, Σκόπια, Σερβία, Βουλγαρία).

Μία λύση είναι αυτό που κάνει ο Τσίπρας, να κλείνει όλους τους λογαριασμούς της Ελλάδας με τους γείτονες μας εις βάρος της Ελλάδας (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία), ώστε και αν ακόμη η Ελλάδα γίνει κομμουνιστική χώρα να μην σπρώξουν κάποια χώρα εναντίον μας οι νατοϊκοί.

Επίσης αν η Ελλάδα γίνει Κομμουνιστική χώρα αλλά έχει αμερικανικές βάσεις από την μία, και εμπορικές σχέσεις με την Κίνα από την άλλη, ίσως να είναι ευχαριστημένοι όλοι.

Πολύ σημαντικό είναι όμως το πως θα πάνε τα πράγματα στο Γαλλία VS Γερμανία, στο Κίνα VS ΗΠΑ, στο Ρωσία VS ΗΠΑ. Αλλά νομίζω ότι η λογική λέει ότι θα ανέβει το ΚΚΕ σε κάποιον μικρό ή μεγάλο βαθμό, ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι Κινέζοι, την στιγμή που αναβαθμίζονται και οι σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας.

Το σίγουρο είναι ότι αν η Ελλάδα βγει από την ΕΕ θα γίνει Κομμουνιστική χώρα, αφού οι δεξιοί της Ελλάδας σήμερα καμία σχέση δεν έχουν με τους δεξιούς αντικομμουνιστές της προ 74 εποχής. Σήμερα οι δεξιοί είναι από το ΠΑΣΟΚ (Φαήλος), από την Μουσουλμανική Αδελφότητα (Τζήμερος), από το Ιράν (Χρυσή Αυγή), από την Κίνα (Άδωνις). Όλοι αυτοί καμία σχέση δεν έχουν με την προ του 1981 Δεξιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου