Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Η Σχέση του Τζορτζ Σόρος με το Ισραήλ

Οι Άγγλοι θέλουν να κάνουν άγιο τον μεγάλο τους συγγραφέα G.K. Chesterton, ο οποίος ήταν όπως και ο Βολταίρος πολύ σκληρός αντι-Σημίτης. Ο Chesterton έλεγε ότι η Αγγλία πολύ σωστά έδιωξε τους Εβραίους το 1290 μ.Χ., και ότι οι Εβραίοι πρέπει ως ξένοι να φοράνε υποχρεωτικά ειδικά ρούχα στις χώρες που ζούνε. Βλέπε  Times of Israel “Renowned British writer, a virulent anti-Semite, being considered for sainthood”, Ιούνιος 2018.Αν όντως γίνει άγιος ο Chesterton, θα είναι ο πρώτος Άγγλος Άγιος από τον 17ο αιώνα μέχρι σήμερα. Ο Chesterton είχε αλλαξοπιστήσει και είχε γίνει από Προτεστάντης Καθολικός, και ο Αργεντίνος Πάπας Φραγκίσκος είναι μεγάλος θαυμαστής του όπως θα διαβάσετε στο άρθρο.

Δεδομένου ότι οι Άγγλοι έφτιαξαν το Ισραήλ, και ότι η Αγγλία είναι μία από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο όπου ζούνε πολλοί Εβραίοι, μαζί με την Γαλλία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο να θέλουν Άγγλοι να κάνουν άγιο κάποιον που υποστήριζε ότι οι Άγγλοι πολύ σωστά έδιωξαν τους Εβραίους το 1290 μ.Χ..

Θέλω λοιπόν εδώ να πω και κάτι για τον Σόρος, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος των Αμερικανών που συνεργάζεται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και διάφορες αριστερές οργανώσεις που υποστηρίζει η Μουσουλμανική Αδελφότητα. Πολύ κατηγορούν τον Σόρος ότι είναι εχθρικός προς το Ισραήλ, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο Σόρος είναι εχθρικός προς την Ρωσία και συνεργάτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, και όχι εχθρικός προς το Ισραήλ. Οι Αμερικανοί είναι σύμμαχοι με την Μουσουλμανική Αδελφότητα (Τουρκία, Κατάρ κλπ) και όχι με την Ρωσία. Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον.Επομένως, θα σου πει ο Σόρος, αν οι Ισραηλινοί τα έχουν καλά με την Σουνιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα, θα τα έχουν καλά με την Βρετανία και την Γαλλία, ενώ αν τα έχουν καλά με την Ρωσία, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι θα διώξουν τους Εβραίους αν τα πράγματα σφίξουν, την στιγμή που είναι δύο από τις πέντε συνολικά χώρες στον κόσμο που έχουν μεγάλους Εβραϊκούς πληθυσμούς (Ισραήλ, ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Καναδάς). Και σε μεγάλο βαθμό ότι ισχύει για την Βρετανία και την Γαλλία ισχύει και για τον Καναδά.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, εφόσον ο βασικός σύμμαχος του Ισραήλ είναι οι ΗΠΑ, και εφόσον οι ΗΠΑ επιδιώκουν την βελτίωση των σχέσεων τους με την Ρωσία λόγω Κίνας, χωρίς αν γίνεται φυσικά να χαλάσουν την σχέση τους με την Γαλλία και την Βρετανία, οι Ισραηλινοί έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν ανάμεσα στην Ρωσία από την μία πλευρά, και στην Βρετανία και την Γαλλία από την άλλη. Τουλάχιστον για όσο οι ΗΠΑ δεν πάνε σε πόλεμο με την Ρωσία. Γιατί αν οι ΗΠΑ πάνε σε πόλεμο με την Ρωσία οι Ισραηλινοί αναγκαστικά θα συμμαχήσουν με την Μουσουλμανική Αδελφότητα εναντίον της Ρωσίας.

Και η λογική λέει ότι τους Ισραηλινούς τους συμφέρει περισσότερο να συμμαχήσουν με τους Ρώσους, γιατί ο νούμερο ένα κίνδυνος για τους Ισραηλινούς είναι το Ιράν και η Χεζμπολάχ. Οι Ρώσοι πολύ εύκολα θα δώσουν όπλα στο Ιράν και την Χεζμπολάχ, ενώ οι Άγγλοι και οι Γάλλοι πολύ πιο δύσκολα θα χτυπήσουν το Ισραήλ, αλλά πολύ πιο εύκολα θα αφήσουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα να κυνηγάει τους Εβραίους στην Αγγλία και την Γαλλία. Γιατί αν οι Άγγλοι και οι Γάλλοι πάρουν το μέρος του Ιράν και χτυπήσουν το Ισραήλ, θα είναι σαν εμμέσως να συμμαχούν και με την Κίνα εναντίον των ΗΠΑ, και αυτό είναι πολύ μεγάλη ανατροπή της εξωτερικής τους πολιτικής, ειδικά την στιγμή που η Κίνα δεν τα έχει σπάσει με την Ρωσία.

Επομένως οι Ισραηλινοί έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στους Εβραίους της Γαλλίας και της Αγγλίας από την μία πλευρά, και τους Ισραηλινούς από την άλλη. Νομίζω ότι η απόφαση είναι εύκολη. Οι Ισραηλινοί ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για το Ισραήλ παρά για τους Εβραίους της Δυτικής Ευρώπης. Ωστόσο ήδη βγήκαν ο Νετανιάχουν και ο Πούτιν και κάλεσαν τους Εβραίους της Γαλλίας (500 χιλ), της Αγγλίας (250 χιλ) και του Καναδά (400 χιλ) να μεταναστεύσουν στην Ρωσία και το Ισραήλ αν νοιώθουν ότι απειλούνται στις χώρες τους.

Ο Νετανιάχου βέβαια μίλησε για την Γαλλία, γιατί εκεί τα 5 εκ Μουσουλμάνων έχουν ήδη αρχίσει να κυνηγάνε τις 500 χιλιάδες Εβραίων, αλλά η κατάσταση δείχνει να εξαπλώνεται και στην Αγγλία, όπου οι Άγγλοι δίνουν όλο και περισσότερα πόστα στην Μουσουλμανική Αδελφότητα. Βλέπε Independent 'Israel is your home' Benjamin Netanyahu tells French Jews after Charlie Hebdo rally

Βλέπε και Politico για Πούτιν

“Putin invites Jews to Russia

Οι Εβραίοι της Αγγλίας ήδη φοβούνται για το τι θα συμβεί αν στην εξουσία ανέβαι ο Jeremy Corbyn, ένας ορκισμένος σύμμαχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όχι μόνο της Σουνιτικής αλλά και της Σιιτικής (Ιράν, Χεζμπολάχ). Βλέπε Guardian “Jeremy Corbyn's views 'could drive Jewish people from UK'”

Άρα το να υποστηρίζει ο Σόρος, και ο κάθε Σόρος, την Σουνιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα, και όχι την Ρωσία, δεν είναι κάτι προδοτικό, ούτε για τις ΗΠΑ, αφού η Μουσουλμανική Αδελφότητα και όχι η Ρωσία είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, αλλά ούτε και για το Ισραήλ, αφού οι καλές σχέσεις με την Μουσουλμανική Αδελφότητα συνεπάγονται για το Ισραήλ καλές σχέσεις με την Βρετανία και την Γαλλία, και άρα ευημερία για τους Εβραίους της Γαλλίας και της Αγγλίας.

Επίσης, ο Σόρος δεν χρηματοδοτεί αριστερές οργανώσεις που δρουν εναντίον των ΗΠΑ, πχ οργανώσεις που συνεργάζονται με το Ιράν, την Χεζμπολάχ, την Κούβα, την Βενεζουέλα κλπ, αλλά με αριστερές οργανώσεις που δρουν εναντίον της Ρωσίας και συνεργάζονται με χώρες συμμάχους των ΗΠΑ, πχ Αλβανία, Τουρκία κλπ. Επομένως δεν υπάρχει τίποτα προδοτικό σε αυτά που κάνει ο Σόρος. Είναι απλά ένας ακόμη αριστερός απατεώνας, αλλά σε αντίθεση με τους δικούς μας αριστερούς απατεώνες, οι οποίοι είναι ανατολικού τύπου, ο Σόρος είναι δυτικού τύπου απατεώνες. Όπως υπάρχουν οι δεξιοί της KGB έτσι υπάρχουν και οι αριστεροί της CIA.

Για το άρθρο των Times of Israel βλέπε

“Renowned British writer, a virulent anti-Semite, being considered for sainthood”
https://www.timesofisrael.com/renowned-british-writer-a-virulent-anti-semite-being-considered-for-sainthood/?utm_source=The+Times+of+Israel+Daily+Edition&utm_campaign=2fcea92b57-EMAIL_WEEKEND_CAMPAIGN_2018_06_17_09_29&utm_medium=email&utm_term=0_adb46cec92-2fcea92b57-54970261

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου