Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Η (μη) Politically Correct Σκέψη


Έχω ανεβάσει ξανά την σειρά των Μη Πολιτικά Ορθών Οδηγών, μία πολύ επιτυχημένη σειρά δεξιών πολιτικών οδηγών, γραμμένη από ειδικούς σε πάρα πολύ απλή γλώσσα. Εκδίδονται από τον Αμερικανικό εκδοτικό οίκο, τον Regnery Publishing, έναν από τους ελάχιστους εκδοτικούς οίκους που ειδικεύονται στην έκδοση δεξιών βιβλίων, και μπορείτε να τους κατεβάσετε και σε ηλεκτρονική μορφή και από το Amazon (Kindle).Όπως είναι φυσικό η παραπάνω Αμερικανική σειρά οδηγών είναι πολύ μισητή, και δεν έχει μεταφραστή σε καμία άλλη γλώσσα. Εκτός από 3 οδηγούς που έχουν μεταφραστεί στα Ιταλικά και στα Ισπανικά, την στιγμή που η σειρά διαθέτει περισσότερους από 30 πολιτικούς οδηγούς.

Δεν μιλάμε τώρα για δεξιούς της KGB, όπως τον συμπαθή Φαήλο από το ΠΑΣΟΚ, ή για δεξιούς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όπως τον συμπαθή Θάνο Τζήμερο, ή για δεξιούς όπως τον συμπαθή Άδωνι Γεωργιάδη που πουλάει τις ταμπλέτες του Θεοδόση Ζερβουδάκη που έρχονται από την Κίνα, ή για δεξιούς όπως τους Ναζί της Χρυσής Αυγής του Σιιτικού πετρελαίου και των Σιιτικών ναρκωτικών. Μιλάμε για πραγματικούς δεξιούς φιλο-Δυτικούς οδηγούς. Είναι δηλαδή αυτοί οι οδηγοί όπως είναι η δική μου η σελίδα. Αλλά είναι γραμμένοι από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από μένα (πλεονέκτημα), απλά είναι γραμμένοι λίγο πιο κομψά (μειονέκτημα). Όχι όμως και πολύ πιο κομψά.Θα  με ρωτήσεις “μα να μην έχουμε τις επενδύσεις της Σουνιτικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ελλάδα, να μην αγοράζουμε το πετρέλαιο της Σιιτικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των Λατινοαμερικάνων, να μην έχουμε συμμαχία εναντίον της Τουρκίας με την Κα Γκε Μπε, να μην φέρουμε την Κίνα στον Πειραιά και να χαρίσουμε τους Δρόμους του Μεταξιού στην Τουρκία?

Όχι, δεν λέω αυτό. Αλλά πρέπει να ξέρουμε σε ποια χώρα ζούμε, και γιατί ο τρόπος σκέψης μας μοιάζει περισσότερο με την σκέψη των Αφρικανών, των Ασιατών και των Λατινοαμερικάνων, και πολύ λιγότερο με την σκέψη της Δυτικής Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής.

Να ξέρουμε γιατί φαίνεται σαν να ήρθαν στην Ελλάδα χιλιάδες φορτηγά από την Λατινική Αμερική και ξεφόρτωσαν χιλιάδες πουτάνες από τα καρναβάλια της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Βραζιλίας και της Αργεντινής.

Να ξέρουμε από που προέρχονται τα ναρκωτικά που κυκλοφορούν και ποιοι οργανώνουν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Παρεπιπτόντως να έχετε υπόψη σας ότι αν γίνει χούντα ανατολικού τύπου στην Ελλάδα θα καθαρίσουμε τελείως από τα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά υπάρχουν για να διευκολύνουν τους συμμάχους μας (KGB, Ιράν, Χεζμπολάχ, Άσαντ, PKK, Κούβα κλπ), προκειμένου να χρηματοδοτούν τις δραστηριότητες τους και να ξεφεύγουν από το τραπεζικό σύστημα της Δύσης, αλλά και από τις οικονομικές κυρώσεις της Δύσης.Γιατί πρώτον οι συναλλαγές μέσω τραπεζών της Δύσης αφήνουν ίχνη και εντοπίζονται, δεύτερον όταν υπάρχουν οικονομικές κυρώσεις από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ η χώρα που υφίσταται τις κυρώσεις δεν μπορεί να έχει νόμιμες επενδύσεις σε χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ (πχ Ιράν, Κούβα, Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα κλπ). Ενώ αν έχεις χούντα ανατολικού τύπου δεν υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί.

Έχω ξαναπεί ότι κατά την διάρκεια του Κινεζικού Εμφυλίου ο Μάο λειτουργούσε ένα τεράστιο δίκτυο ηρωίνης, αλλά μόλις νίκησε στον εμφύλιο έκλεισε το κύκλωμα και άρχισε να εξάγει την ηρωίνη. Βλέπε “Από την Ηρωίνη του Μάο στην Κοκαίνη της Κα Γκε Μπε”.

Τέλος πάντων οι οδηγοί αυτοί είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, και δεν θα το βρείτε εύκολα κάπου αλλού. Και υπάρχουν και στην Audible της Amazon, ώστε να τους ακούτε από το κινητό σας στο αυτοκίνητο ή καθώς περπατάτε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου