Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018

Ιράν 9/11


Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Ιρανού Αγιατολάχ, μιλώντας στην Ιρανική κρατική τηλεόραση, χωρίς καμία πίεση δηλαδή, παραδέχτηκε ότι το Ιράν επέτρεπε σε Σαουδάραβες μαχητές της Al-Qaeda που πήραν μέρος στην επίθεση 9/11 να κυκλοφορούν στο Ιράν, χωρίς μάλιστα οι Ιρανοί να σφραγίζουν τα διαβατήρια τους. Αλλά όχι λέει όπως λένε οι Αμερικανοί επειδή το Ιράν είχε κάποια σχέση με την επίθεση, αλλά επειδή τους κυνηγούσε η Σαουδική Αραβία.

Εμένα μου κάνει λίγο σαν να γλύφουν τους Αμερικανούς υπό την πίεση των Ρώσων, ειδικά τώρα που οι Ρώσοι τους πιέζουν να φύγουν από την Συρία. Γιατί θα πηγαίνει τώρα η ΥΠΕΞ της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι που προέρχεται από το ΚΚ της Ιταλίας, και πηγαίνει με τις μαντίλες στο Ιράν, και θα λέει στον Τραμπ ότι το Ιράν είναι καλό, και θα της λέει ο Τραμπ μα οι Ιρανοί παραδέχτηκαν εμμέσως ότι πήραν μέρος στην επίθεση 9/11.

Εκτός και αν οι Ιρανοί εκβιάζουν την Ρωσία ότι αν οι Ρώσοι αφήσουν τις ΗΠΑ να τους πετάξουν έξω από την Συρία και το Ιράκ θα βγάλουν στην φόρα τα άπλυτα και των Ρώσων. Γιατί η KGB εκπαίδευε το Ιράν, το Ιράν εκπαίδευε την Χεζμπολάχ, και η Χεζμπολάχ εκπαίδευε την Al-Qaeda. Μέχρι η Al-Qaeda και η Χεζμπολάχ να τα σπάσουνε στην Συρία.

Σίγουρα πάντως δεν το έβγαλαν τυχαία στην φόρα τυχαία οι Ιρανοί, και μάλιστα στην κρατική τους τηλεόραση χωρίς καμία πίεση. Ή γλύφουν τους Αμερικανούς, ότι και καλά θα είναι καλά παιδιά, ή απειλούν τους Ρώσους ότι θα βγάλουν και τα δικά τους άπλυτα στην φόρα, τώρα που οι Ρώσοι τους βάζουν κωλόχερο για να φύγουν από την Συρία.


“Iranian Official Confesses Regime Aided Travel of 9/11 Hijackers”, Ιούνιος 2018


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου