Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Ελλάδα VS Κύπρος


Το 1998,για 500 χιλιάδες λίρες Κύπρου,η Κυπριακή Μονή Κύκκου είχε δώσει στην Ελλάδα ένα ακίνητο φιλέτο στον δρόμο με τις μεγάλες πρεσβείες της Κύπρου, για την ανέγερση Ελληνικής πρεσβείας. Το ποσό ήταν συμβολικό σε σχέση με την αξία του οικοπέδου. Η Ελλάδα έπρεπε να κατασκευάσει την πρεσβεία εντός 10 ετών, ή διαφορετικά να την επιστρέψει στην Μονή Κύκκου.

Η Ελλάδα δεν κατασκεύασε την πρεσβεία, η Μονή προσέφυγε στα δικαστήρια και κέρδισε. Σαν μάρτυρας πήγε ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών, ελπίζοντας να του χαριστούν οι Κύπριοι, αλλά οι Κύπριοι τον κατηγόρησαν ότι η Ελλάδα θέλει να πουλήσει το οικόπεδο στο Κατάρ. Φαντάζομαι ότι οι Κύπριοι εννοούν την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει καλά με το Ιράν και όχι με το Κατάρ.

 Ο Κοτζιάς είπε στο δικαστήριο ότι οι Τούρκοι συμπεριφόρονται στην Ελλάδα καλύτερα από τους Κύπριους. Κακά τα ψέματα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ η Τουρκία στέλνει στην αριστερά σημερινούς μπαχαλάκηδες και αυριανούς ψηφοφόρους, επομένως έχει μία βάση αυτό που λέει ο Κοτζιάς, αλλά από την δική του την πλευρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου