Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Ρουβίκωνας VS OXFAM

Την ώρα που η Περιστέρα Μπαζιάνα κορόιδευε τον Κάρολο τραβώντας του το πέτο στο προεδρικό, έστειλαν οι αθεόφοβοι τους ιρανο-βενεζουελάνους του Ρουβίκωνα και έκαναν ντου στην OXFAM, την ακροαριστερή φιλανθρωπική Βρετανική ΜΚΟ. Βλέπε Εφημερίδα των Συντακτών που είναι εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “O Ρουβίκωνας» στην βρετανική ΜΚΟ Oxfam”.Η OXFAM είναι μία βιτρίνα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, και οι Ισραηλινοί μάλιστα την κατηγορούν ότι έχει δώσει και χρήματα σε άτομα που έχουν επαφές με τρομοκρατικές οργανώσεις. Βλέπε Times of Israel “Israeli law group accuses Oxfam of funding terrorists”

Έλεγα χτες για τις σχέσεις του Καρόλου, και των Άγγλων γενικότερα, με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Βλέπε “Η Σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με το Ισλάμ”.

Το να στέλνεις λοιπόν του ιρανο-βενεζουελάνους του Ρουβίκωνα να τα κάνουν γυαλιά καρφιά στα Ελληνικά γραφεία μιας Βρετανικής ΜΚΟ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, την στιγμή που έχεις καλεσμένο τον Πρίγκιπα Κάρολο είναι κάπως. Έβλεπα στο Aljazeera την Μαρία Αναστασοπούλου έξω φρενών με τον Ρουβίκωνα που την έπεσε στην OXFAM. Η Μαρία Αναστασοπούλου κάνει από το Aljazeera στον ΣΥΡΙΖΑ την κριτική του ΚΚΕ, ότι είναι πολύ νεονεοφιλελεύθερος, πολύ αμερικανόδουλος, πολύ γερμανόφιλος κλπ κλπ. Βλέπε “Μαρία Αναστασοπούλου VS Ρουβίκωνας”

Στο μεταξύ ξαδερφάκι του ΣΥΡΙΖΑ είναι η OXFAM, άσχετα αν έχουν τα προβλήματα τους στην Συρία η Σουνιτική Αδελφότητα και η Σιιτική Αδελφότητα.

Να θυμίσω ότι η OXFAM είναι που βγάζει τις πλαστές μελέτες που παίζει το Aljazeera, οι οποίες λένε ότι οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, οι φτωχοί φτωχότεροι κλπ κλπ. Και το κάνει παίρνοντας τους εξαθλιωμένους των σοσιαλιστικών χωρών όπου δεν επιτρέπεται η ιδιοκτησία, όπως η Κίνα, οι χώρες της Αφρικής, της Ασίας κλπ, και συγκρίνοντας τους με τον Bill Gates της Microsoft, τον Jeff Bezos της Amazon, τον Mark Zuckerberg της Facebook κλπ.

Παίρνεις δηλαδή τους εξαθλιωμένους Κινέζους, τους συγκρίνεις με τους πλουσιότερους Αμερικανούς, και καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι για την εξαθλίωση των φτωχών της Κομμουνιστικής Κίνας φταίει ο καπιταλισμός των ΗΠΑ. Αυτό είναι ένα μόνο από τα κόλπα που κάνει η OXFAM. Άσε που όπως έχω ξαναπεί το 90% της περιουσίας αυτών των τύπων είναι το μικρό ποσοστό των μετοχών που έχουν κρατήσει στις εταιρείες που ίδρυσαν, και οι οποίες στην συνέχεια έγιναν γίγαντες. Δεν είναι δηλαδή αυτή η περιουσία σε μετρητά ή σε ακίνητα για να πας να τους τα πάρεις. Θα πρέπει να πάει το Αμερικανικό δημόσιο και να τους πάρει το 5-10% των μετοχών τους στην Microsoft, την Amazon, το Facebook κλπ. Ή να φορολογήσει εξαντλητικά τις εταιρείες αυτές ώστε να χρεοκοπήσουν και να τις πάρει το δημόσιο.

Έχω γράψει αναλυτικά για την OXFAM. Βλέπε “Η Νέα Παραπλανητική Μελέτη της OXFAM

και

“Πως Χρησιμοποίησαν οι New York Times και η Guardian την Παραπλανητική Μελέτη της Oxfam για την Ανισότητα και τους 62 Πλουσιότερους Ανθρώπους”

και

“Ποιο Είναι το Πλουσιότερο 1% του Πλανήτη”


Να μην τα πολυλογώ λοιπόν, την ώρα που κοροϊδεύανε τον Κάρολο στο Προεδρικό, στείλανε οι αθεόφοβοι τον Ρουβίκωνα να κάνει ντου στην OXFAM. Και μην μου πει κανείς ότι τους πείραξε η Σουνιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα, ή ότι τους πείραξε ότι οι Άγγλοι είναι κώλος και βρακί με την Τουρκία. Άριστες σχέσεις με τον Ερντογάν είχε ο Τσίπρας μέχρι πολύ πρόσφατα. Τον έφερε στην Μεγάλη Βρετανία στην επέτειο των Δεκεμβριανών. Απλά έχουνε κόλλημα με τους Άγγλους, επειδή οι Άγγλοι βοηθούσαν τον Ελληνικό Στρατό στον εμφύλιο, ενώ η Αλβανία, η Βουλγαρία και η Γιουγκοσλαβία βοηθούσανε το ΚΚΕ.

Και ακούμε πάντα τους αριστερούς να καμαρώνουν επειδή τάχα μου οι Κομμουνιστές πολέμησαν τους Ναζί, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι την περίοδο 1939-1941 ο Στάλιν, ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι ήταν σύμμαχοι, και με το ρωσικό πετρέλαιο, σίδηρο και σιτάρι εφορμούσαν οι Ναζί μέσω της Ιταλίας στην Αφρική προκειμένου να διώξουν τους Βρετανούς από την Αίγυπτο και να φτάσουν στην Μέση Ανατολή.

Μόνος του πολεμούσε ο Τσόρτσιλ τους Γερμανούς Ναζί, τους Ρώσους Κομμουνιστές και τους Ιταλούς Φασίστες για δύο χρόνια. Και μόνο με οικονομική,  χωρίς στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ αυτήν την περίοδο. Ακόμη και οι Γάλλοι έχασαν σε χρόνο dt  από τους Γερμανούς, και με τον Στρατηγό Πεταίν έκαναν μία φιλοναζιστική κυβέρνηση η οποία συνεργαζόταν με τον Χίτλερ, τον Μουσολίνι και τον Στάλιν. Και αντί να ακούμε ότι μόνος του ο Τσόρτσιλ πολεμούσε Χίτλερ, Στάλιν, Μουσουλίνι και Πεταίν για δύο χρόνια, μέχρι να εισβάλλει ο Χίτλερ στην Ρωσία και να αλλάξει στρατόπεδο ο Στάλιν, ακούμε άλλα ντ’ άλλων.“Ο «Ρουβίκωνας» στη βρετανική ΜΚΟ Oxfam
Περίπου δέκα μέλη της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έκαναν παρέμβαση το πρωί στα γραφεία της βρετανικής ΜΚΟ Oxfam, που βρίσκονται στην οδό Πατησίων, στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν ζημιές σε υπολογιστές, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, έριξαν φέιγ βολάν και στη συνέχεια έφυγαν. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.
Ο «Ρουβίκωνας» σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «τον τελευταίο καιρό η παγκόσμια κοινή γνώμη έχει συγκλονιστεί από ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στο οποίο εμπλέκονται δεκάδες μέλη της Οxfam».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου