Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Η Ελλάδα δεν θα Γίνει Κολομβία

Η Κολομβία θα γίνει ο πρώτος επίσημος εταίρος του ΝΑΤΟ στην Λατινική Αμερική, που σημαίνει ότι θα συμμετέχει όλο και πιο συχνά στις στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ.

Στην Κολομβία η κυβέρνηση εξάγει πετρέλαιο και είναι σύμμαχος των ΗΠΑ, ενώ οι κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC που ελέγχουν το εμπόριο της κόκας στα δάση του Αμαζονίου (Νοτιοανατολική Κολομβία) και στις Άνδεις (Βορειοδυτική Κολομβία) υποστηρίζονται από την Βενεζουέλα και την Κούβα. Και εννοείται ότι η Κολομβία και η Βενεζουέλα είναι εχθροί. Είχα ανεβάσει και ένα άρθρο που έλεγε ότι μετά την κατάρρευση των τιμών πετρελαίου και το κραχ της Βενεζουέλας οι Βενεζουελάνες έγιναν πόρνες στα σύνορα με την Κολομβία.

Τον μικρό ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε η Βενεζουέλα και η Κούβα, και όλοι λένε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει Βενεζουέλα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με την σειρά του ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία.

Colombia to be NATO's first Latin American global partner”, Μάιος 2018
https://www.reuters.com/article/us-colombia-nato/colombia-to-be-natos-first-latin-american-global-partner-idUSKCN1IR0E8?feedType=RSS&feedName=worldNews&utm_source=Twitter&utm_medium=Social&utm_campaign=Feed%3A+Reuters%2FworldNews+%28Reuters+World+News%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου