Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Γιάννης Μπουτάρης – Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες

Είχα ανεβάσει παλιότερα το αποχαρακτηρισμένο έγγραφο από το site της CIA που έλεγε ότι η KGB την δεκαετία του 70 υποστήριζε το ΑΚΕΛ (ΚΚΕ της Κύπρου) κανονίζοντας αγορές κρασιών από τους επιχειρηματίες του ΑΚΕΛ. Μιλάμε για την εποχή πριν οργανωθεί το εμπόριο των ναρκωτικών στην Ελλάδα μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ το 1981. Βλέπε “CIA VS ΑΚΕΛΤώρα που το ΚΚΕ είναι αδελφό κόμμα του Τουρκικού Κομμουνιστικού Κόμματος δεν θα μου έκανε εντύπωση οι Τούρκοι να κάνουν το ίδιο κόλπο για το ΚΚΕ, και τα κρασιά θα μπορούσαν να είναι ένα από τα μέσα. Με επιχειρηματίες φυσικά που δεν δηλώνουν δημοσίως ότι είναι επιχειρηματίες του ΚΚΕ.

Είναι σίγουρο ότι ο τατουατζής Μπουτάρης εξάγει τα κρασιά του στην Τουρκία, αλλά το κατά πόσο αυτές οι πωλήσεις υποστηρίζονται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είναι κάτι που εννοείται ότι δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Παρόλο που θα έπαιρνα το ρίσκο να κάνω μια μαντεψιά.

Να συμφωνήσουμε όμως στο ότι είναι κάπως περίεργο να βγαίνει ο Μπουτάρης και να λέει σε συνέντευξη στα αγγλικά "I don't give a shit if Kemal was killing Greeks". Ούτε η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ δεν τα λέει αυτά.

“Ο Μπουτάρης «χτυπάει» τατουάζ ...γοργόνα και αγριόγατα με την εγγονή του”

“CIA VS ΑΚΕΛ
http://iakovosal.blogspot.gr/2018/01/cia-vs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου