Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

Ο Βρώμικος Ρόλος του Θάνου Τζήμερου

Και μια και λέω συνέχεια για την Χρυσή Αυγή, η οποία επιτίθεται στην Σουνιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα, αλλά τα παίρνει από την Σιιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ιράν, Ιράκ, Άσαντ, Χεζμπολάχ), να πω και για τον Θάνο Τζήμερο, ο οποίος κάνει το αντίθετο από την Χρυσή Αυγή. Ο Θάνος Τζήμερος επιτίθεται στην Σιιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά υποστηρίζει την Σουνιτική Μουσουλμανική Αδελφότητα.Τον Ιούνιο του 2012 τα ΜΜΕ χτύπησαν τον Θάνο Τζήμερο (Δημιουργία Ξανά), ώστε να ανέβει λίγο ο Σαμαράς από το 18% που τον είχαν ρίξει τον Μάιο του 2012, ώστε να κυβερνήσει και να πάρει κάποια σκληρά μέτρα, υπό την επιτήρηση όμως του Βενιζέλα και του Μπαρμπαφώτη, ώστε να μην κάνει και καμιά μαλακία.

Ο Μπαρμπαφώτης μάλιστα τον εγκατέλειψε όταν έκλεισε την ΕΡΤ και τον έριξε στην συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΑ κατά την διάρκεια εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο του 2014.

Στις εκλογές όμως του Μαΐου του 2012, έναν μήνα νωρίτερα, τα ΜΜΕ είχαν σπρώξει τον Θάνο Τζήμερο με χίλια, και κατάφερε να κόψει περίπου 3% από τον Σαμαρά. Την ίδια περίοδο έσπρωξαν και την ΧΑ και τους ΑΝΕΛ. Ο Τζήμερος (Δημιουργία Ξανά), η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ ήταν κόμματα που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι μέσα σε έναν μήνα και έκοψαν συνολικά 20% από την ΝΔ (ΑΝΕΛ 10%, ΧΑ 7%, ΔΗΞΑ 3% περίπου).

Το ίδιο έκαναν οι δημοσιογράφοι στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 με το Σταυρί και το Ποτάμι, και τον Σεπτέμβριο του 2015 με τον Μπίλυ Λεβέντη.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του Θάνου Τζήμερου στην ΕΡΤ πριν τις εκλογές του Μαΐου του 2012. Μόνο που δεν τον χαιδεύουν οι δημοσιογράφοι. Και μιλάμε για την ΕΡΤ του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς. Το Telesur της Μεσογείου. Βλέπε

“Προεκλογική συνέντευξη Θάνου Τζήμερου στην ΕΤ1”

Εγώ εκείνη την εποχή έτρωγα το σανό κατευθείαν από το φορτηγό, όχι από το πιάτο, και έτσι είχα παρατηρήσει ότι τα ΜΜΕ χτύπησαν τον Τζήμερο και την Δημιουργία Ξανά τον Ιούνιο του 2012, χωρίς να έχω παρατηρήσει πόσο πολύ τον έσπρωξαν τον Μάιο του 2012.

Όταν λοιπόν ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ και έβλεπα τον Θάνο Τζήμερο να δίνει συνεντευξούλες στην ΕΡΤ και να κατηγορεί τον Σαμαρά, άρχισαν να ξύνω το κεφάλι μου. Αναρωτιόμουν τι περίεργος κόσμος είναι αυτός.

Απορούσα επίσης γιατί δεν πήγαινε ο Τζήμερος στην ΝΔ. Ο λόγος φυσικά είναι ότι περίμενε, και περιμένει ακόμη, να τον σπρώξουν οι δημοσιογράφοι αν αποφασίσουν να χτυπήσουν την ΝΔ στο μέλλον. Στην πορεία βέβαια οι δημοσιογράφοι του την έφεραν και στήριξαν το Σταυρί και το Ποτάμι, αφού το Σταυρί προέρχεται από το ΚΚΕ και είναι πολύ πιο “αξιόπιστο” από τον Τζήμερο για τα ΜΜΕ.

Στην συνέχεια του την έφεραν επίσης με τον Μπίλυ Λεβέντη και την Ένωση Κέντρου, αφού ο Μπίλυ Λεβέντης είναι επίσης πιο “αξιόπιστος”. Και γι’αυτό και ο Τζήμερος έχει δηλώσει ότι θα κατέβει σε δύο ακόμη εκλογικές αναμετρήσεις ως πρόεδρος της ΔΗΞΑ. Αν είναι σου λέει να με βάλετε στην βουλή κάντε το σε αυτήν την ζωή και όχι στην επόμενη.

Να πω επίσης ότι δεξί χέρι του Θάνου Τζήμερου είναι ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ξάδερδος του Σεραφείμ Κοτρώτσου της ΕΡΤ. Στο Ευρωκοινοβούλιο επίσης ο Θάνος Τζήμερος στηρίζει το φιλο-Ισλαμικό ALDE και όχι το Λαικό Κόμμα (EPP) που στηρίζει η ΝΔ.

Να πω επίσης ότι στις Ευρωεκλογές ο Θάνος Τζήμερος είχε κατέβει μαζί με τους τουρκαρέους της Δράσης και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ως Γέφυρες, και μάλιστα πήγα ο σανοφάγος και τους ψήφισα. Τρομάρα μου.


Επίσης ο Θάνος Τζήμερος πάντα έσπευδε να βάλει τον Τσίπρα και Σαμαρά μαζί, παρουσιάζοντας τους ως το ίδιο (ισαποστάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου