Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

ΚΚΕ VS 17 Νοέμβρη

Το ΚΚΕ κατηγορεί την 17Ν το ότι υποστηρίζεται από μυστικές υπηρεσίες, και σωστά την κατηγορεί, γιατί είναι δεδομένο ότι η 17Ν λειτουργούσε με υποστήριξη από τους Άσαντ, Καντάφι κλπ και με τις ευλογίες της 17Ν, και σίγουρα είχε κάποιες φορές την ανοχή των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών. Είναι επίσης δεδομένο ότι η 17Ν συνεργαζόταν με το PKK και την Χεζμπολάχ.Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση ότι πλέον το ΚΚΕ κατηγορεί την 17Ν, η οποία σκότωνε Βρετανούς και Τούρκους αξιωματικούς, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το ΚΚΕ είναι αδελφό κόμμα του Τουρκικού Κομμουνιστικού Κόμματος (TKP).

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιθέτως, που ως κόμμα του 3% υποστηριζόταν από τα ναρκοδόλαρα και τα πετροδόλαρα του Σιιτικού και του Λατινοαμερικάνικου άξονα, ήταν πολύ υπέρ της 17Ν, η οποία μάλιστα εκτέλεσε τον γαμπρό του Μητσοτάκη. Η Ζωή Κω/λου μάλιστα είχε αναλάβει την υπέρασπιση ενός μέλους της οικογένειας των πιστολάδων της 17Ν (Γιάννης Σερίφης), ο οποίος και αθωώθηκε.

Βλέπε Ημερίδα του ΚΚΕ για την Τρομοκρατία το 2000.

9η Παράγραφος
"Στη χώρα μας πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η δράση της οργάνωσης «17 Νοέμβρη», που άρχισε μετά τη δικτατορία και τόσα χρόνια δεν έχει αποκαλυφτεί κανένα στοιχείο για την αντιμετώπισή της. Η δράση αυτής της οργάνωσης επί τόσα χρόνια χωρίς οι διωκτικές αρχές να μπορούν να την αντιμετωπίσουν, μας κάνει να πιστεύουμε πως έχει την υποστήριξη μυστικών υπηρεσιών με ισχυρή υποδομή και μέσα, έτσι ώστε να διαθέτει τόσο πληροφορίες για τους στόχους της όσο και δυνατότητες κάλυψης ή και καταστροφής των στοιχείων που θα μπορούσαν να εκθέσουν αυτή την οργάνωση σε κίνδυνο. Η εμπειρία του Κόμματός μας σε παράνομη δράση μάς πείθει πως χωρίς υψηλή προστασία, την οποία μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες που έχουν τη στήριξη κάποιου κράτους, δε θα μπορούσε να μείνει άγνωστη αυτή η οργάνωση"
http://www.kke.gr/tromokratia_polemos_taksikh_palh/hmerida_ths_ke_toy_kke_gia_thn_tromokratia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου