Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Για την Καύλα της Παλαιστίνης

Κοιτάξτε πως υποδέχτηκε η Υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμουτ Αμπας. Ακομη λίγο να του τον πιάσει μπροστά στις κάμερες. 

Εικόνα ΚαύλαΗ Μογκερίνι προέρχεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ιταλίας. Καλολαδωμένοι όλοι αυτοί από τους Μουσουλμάνους, εκπαιδευμένοι στην προπαγάνδα από την KGB τις προηγούμενες δεκαετίες. Εχθροί τώρα των Ρώσων, υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Ακούνε στα Κομμουνιστικά Κόμματα για Παλαιστίνη και βγαίνει στο μάτι τους το σήμα του πετροδόλαρου, και υγρασιάζεται το βρακάκι τους. Ποιος ξέρει, μπορεί να είχαν βρεθεί και στο ίδιο κρεβάτι ο Αμπας με την Μογκερίνι, όταν η Μογκερίνι ήταν πιτσιρίκα στο ΚΚΙ και ο Αμπάς ήταν στα ντουζένια του.

Ο Αμπάς είναι ο διάδοχος του Αραφάτ, εκπαιδευμένος από την KGB, με διατριβή σε Σοβιετικό Πανεπιστήμιο, το λεγόμενο και πανεπιστήμιο της KGB (Patrice Lumumba University), με την διδακτορική διατριβή του να αποδεικνύει υποτίθεται ότι δεν έγινε το Ολοκαύτωμα (The Other Story : The Secret Relationship Between Nazism and Zionism).

Τόση καύλα που έχει η Μογκερινι για την Παλαιστίνη δεν έχουν ούτε οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

“Why There's No Chance Europe Will Solve the Israeli-Palestinian Conflict”Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου