Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Το Γλυκό Πουλί του Σουλειμάν

 Το Star του Βαρδινογιάννη είχε προβάλει την τουρκική σειρά “Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής”, για την ζωή του Σουλεϊμάν Α. Τρομερή επιτυχία στην Ελλάδα.Ο Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής ήταν αυτός που πήρε την Ρόδο από τους (Σταυροφόρους) Ιππότες του Αγίου Ιωάννη το 1523. Ο Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής ήταν αυτός που πήρε από τους Χριστιανούς την Ουγγαρία και το Βελιγράδι, και έφτασε το 1529 μία ανάσα από τον να κατακτήσει την Ευρώπη και να την κάνει Μουσουλμανική με την πολιορκία της Βιέννης.

Ο Σουλειμάν ήταν δισέγγονος του Μωάμεθ του Πορθητή, ο οποίος έθαψε την Βυζαντινή Αυτοκρατορία κατακτώντας την Κωνσταντινούπολη το 1453. Θυμάστε και πόσο σουξέ είχε στις Ελληνίδες το περιβάλλον του Σουλειμάν στην σειρά. Ερωτευμένες οι Ελληνίδες με τον βιαστή τους.

Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Βαρδινογιάννη. Από τους Άραβες και τους Ιρανούς αγοράζει πετρέλαιο ο Βαρδινογιάννης, πλέον και από τους Ρώσους. Και φαντάζομαι και ένα μέρος του κατεργασμένου πετρελαίου του και των παραγώγων του στην Τουρκία θα τα εξάγει ο Βαρδινογιάννης. Και φαντάζομαι θα έχει και εντολές να δίνει και κάνα τάλαρο στο ΚΚΕ. Γνωστή ΕΑΜική οικογένεια άλλωστε οι Βαρδινογιάννηδες.

Αλλά ο Βαρδινογιάννης είναι ένα προϊόν της KGB και του Καντάφι, και της ΕΥΠ φυσικά, ο οποίος απλά αντικατέστησε μετά το Κυπριακό τον Ωνάση, ο οποίος συνεργαζόταν με τους Σαουδάραβες και τον Σάχη του Ιράν, όταν αυτοί οι δύο ήταν οι βασικοί σύμμαχοι του ΝΑΤΟ στην Μέση Ανατολή. Το λέω για να μην φανεί ότι κάνω επίθεση στον Βαρδινογιάννη. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας είναι πλέον, να είχαμε 100 Βαρδινογιάννηδες. Εγώ αναφέρομαι στο πολιτικό μας σύστημα. Άλλωστε  ο Ant1 είναι ακόμη χειρότερος από το Star. Μόνο τουρκικές σειρές. Όλα για το γλυκό πουλί του Σουλεϊμάν που πορθητή.

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής (σειρά)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου