Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Η Διπλωματική Ιστορία της Ευρώπης

Πολύ ωραία έκδοση από το Great Courses για την διπλωματική ιστορία των τελευταίων 5 αιώνων. Το έχει και σε προσφορά με 50 κάτι δολάρια για την σειρά με τα DVD. Βλέπε Great Courses "War, Peace and Power : The Diplomatic History of Europe 1500-2000"

Οι σειρές κυκλοφορούν και σε CD, με λιγότερα χρήματα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Στο DVD βλέπεις χάρτες, και βλέπεις και τον καθηγητή που διδάσκει, και είναι πολύ πιο ευχάριστο. Δυστυχώς δεν έχει υπότιτλους αλλά η προφορά είναι πάρα πολύ καθαρή.

Όταν γράφεσαι στο site ανά διαστήματα, αρκετά συχνά, σου έρχονται προσφορές με έως και 80% έκπτωση. Επομένως αν κάποια σειρά που σας ενδιαφέρει κοστίζει 300, 400 ή και 500 δολάρια, στην πραγματικότητα θα την αγοράσετε το πολύ με 100 δολάρια όταν θα γραφτείτε στο site.

Είναι πολύ σημαντικό όταν θα κάνετε την πρώτη παραγγελία σας να τους πάρετε τηλέφωνο και να τους πείτε να σας την ταχυδρομήσουν με USPS, τα δημόσια ας πούμε αμερικανικά ταχυδρομεία (όχι UPS γιατί USPS δεν είναι το ίδιο με την UPS). Τα ιδιωτικά κούριερ δεν έχουν εκτελωνιστές κλπ στην Ελλάδα, και θα σας χρεώσουν πάρα πολλά.

Κάποιες από τις σειρές ίσως τις βρείτε και μεταχειρισμένες στο ebay.co.uk, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να επιλέξετε την σειρά με τα dvd και όχι με τα cd. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. Θα βλέπετε το βραδάκι Σία Κοσιώνη, και μετά θα βλέπετε και λίγο αυτήν την σειρά και θα ξεπλένετε τον εγκέφαλο σας από το κατρουλιό.


“War, Peace, and Power: Diplomatic History of Europe, 1500-2000”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου