Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

The Bill Cosby Show – Η Πιο Δεξιά Σειρά Ever


Το Bill Cosby Show πρέπει να είναι η πιο δεξιά σειρά που έχει γυριστεί ποτέ. Πως είναι οι σημερινές σειρές στις οποίες ο πατέρας λέει στον γιο του "γιε μου γίνε ομοφυλόφιλος δεν πειράζει", και η μητέρα διδάσκει την κόρη της πως να γίνει μία καλή οικολόγα και πως να κάνει το καλό τσιμπούκι?  Ε, το Bill Cosby είναι το ακριβώς αντίθετο.
Το Bill Cosby Show είναι για τα 10 χρονα αυτό που είναι για τα 7 χρονα Το Μικρό Σπίτι στο ΛΙβάδι.Δεν είναι και περίεργο που δεν την βρίσκεις την σειρά ούτε με Ελληνικούς υπότιτλους, αλλά ούτε καν με αγγλικούς.

 Μπορείτε όμως να αγοράσετε την σειρά χωρίς υπότιτλους, ώστε να κάνουν και τα παιδιά σας εξάσκηση στα Αγγλικά, και μπορείτε να την βλέπετε μαζί τους, ώστε να τους εξηγείτε γιατί είναι σωστά αυτά που λένε ο κύριος και η κυρία Cosby.

“The Cosby Show Complete Collection”
http://www.public.gr/product/cosby-show-complete/prod1980720pp/

Amazon Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι

Και εδώ είναι Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, πάλι χωρίς καθόλου υπότιτλους. Η πανω πάνω επιλογή είναι Region 2 (Pal) που χρειαζόμαστε για Ελλάδα. Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι θεωρείται μία εμβληματική δεξιά σειρά, όπως και η Waltons.
Και οι δύο σειρές εκφράζουν τις παραδοσιακές Χριστιανικές αξίες του Δυτκού Κόσμου, όπως ήταν πριν αλωθούν από την αριστερά τις τελευταίες δεκαετίες, από τους Πέτρους Κωστόπουλους των χωρών της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Τέτοιες σειρές θεωρούνται πια ξεπερασμένες.

Την σειρά την έδειξε πρόσφατα και η ΕΡΤ, φαντάζομαι λόγω ΑΝΕΛ. Ακούει η Αθηναίς Νέγκα για το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι και βγάζει αφρούς από το Aljazeera. Η Αθηναίς είναι από το ΚΚΕ, αλλά τώρα πλέον δεν γουστάρει Ρωσία και ασκεί σκληρή κριτική από το Aljazeera.

Θα μου πεις και τι να δούμε αν δεν δούμε Aljazeera? Όντως, κι εγώ Aljazeera βλέπω. Με τα Σιιτικά δεν την παλεύω. Και μου αρέσει η Αθηναίς. Και φέτος έχει βγάλει και τα ρούχα του νεκροθάφτη.

“Little House on the Prairie” Complete Collection
https://www.amazon.co.uk/Little-House-Prairie-Complete-Collection/dp/B00N4ONMZE/ref=sr_1_5?s=dvd&ie=UTF8&qid=1507367132&sr=1-5&keywords=the+house+of+little+prairie


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου