Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Οι Αντάρτες Ζαπατίστα


Το Νότιο Μεξικό ίσως να γίνει η πρώτη περιοχή του Μεξικού που θα εγκαταλείψει τον Καθολικισμό για το Ισλάμ. Στην περιοχή έχουν τεράστια επιρροή οι αντάρτες Ζαπατίστα, οι οποίοι υποστηρίζονται από την Κούβα και την Βενεζουέλα, και ελέγχουν το εμπόριο των ναρκωτικών.Εμβληματική φυσιογνωμία είναι ο Λιβανέζος ναρκέμπορος Ayman Zuma, ο οποίος είναι άνθρωπος της Χεζμπολάχ, και των Los Zetas. Οι Los Zeta είναι το πιο ισχυρού και καλά εξοπλισμένου καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού που υποστηρίζει η Χεζμπολάχ, και στα μέλη του βρίσκονται πολλοί πρώην άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Μεξικού, της Γουατεμάλας, και άλλων χωρών, ακόμη και των ΗΠΑ. Ο Ayman Zuma έχει καταδικαστεί στις ΗΠΑ, για την εισαγωγή 85 τόνων κοκαίνης, όπως και για το ξέπλυμα περίπου 1 δις δολαρίων.

Αρχικά οι Ζαπατίστα χτύπησαν και απαξίωσαν τον Καθολικισμό στο Νότιο Μεξικό, προωθώντας την Θεολογία της Απελευθέρωσης, την οποία προωθούσαν ο Φιντέλ Κάστρο και η KGB ήδη από την δεκαετία του 60. Η Θεολογία της Απελευθερώσης είναι να πηγαίνεις στην εκκλησία και να ακούς αυτά που λέει η ΕΡΤ.

Σήμερα οι άνθρωποι της Χεζμπολάχ προωθούν το Ισλάμ, και πάρα πολλοί Μεξικανοί ασπάζονται το Ισλάμ, ειδικά αυτοί που εργάζονται στο εμπόριο των ναρκωτικών.

MEXICAN NARCOTERRORIST REGION MAY ABANDON CATHOLICISM FOR ISLAM”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου