Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Θάνος Βερέμης : Ο Ιστορικός του Aljazeera


Μια ζωή ακούμε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο άνθρωπος των ΗΠΑ, των Εβραίων κλπ. Αν νομίζετε ότι αυτά διακινούνται από την ΧΑ και τον Καρατζαφέρη κάνετε μεγάλο λάθος. Ακούστε τι λέει ο Θάνος Βερέμης, ο ιστορικός του Aljazeera. Την Ελληνική εκπαίδευση λέει απαξίωσαν οι Αμερικανοί, οι οποίοι μας έστειλαν τον Παπανδρέου.Ενώ ο Παπανδρέου ήταν ο κολλητός του Καντάφι, του Άσαντ και του Αραφάτ, και επί Ανδρέα η Ελλάδα άρχισε να συνεργάζεται στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών με τους Σοβιετικούς, την Λιβύη και τον Άσαντ εναντίον της Τουρκίας (η Αίγυπτος είχε κάνει στροφή προς τις ΗΠΑ λίγο πριν το 1981). Και ο Άρης Πορτοσάλτε φυσικά δεν τον ρωτάει τίποτα. Το δέχεται.

Φυσικά η Ελλάδα δεν αγόραζε όπλα από τους Σοβιετικούς, ώστε να έχει και την προστασία του ΝΑΤΟ απέναντι στην Τουρκία. Ήμασταν μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά στο πεδίο των πληροφοριών ήμασταν μαζί με τους Σοβιετικούς, τον Καντάφι και τον Άσαντ, σε μία συμμαχία εναντίον της Τουρκίας.

Και λέει ο ιστορικός του Aljazeera ότι ο Αντρέας έκανε τους Έλληνες αυτάρεσκους, επειδή έλεγε “τι καλοί που είστε, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα, κλπ”. Ότι και καλά το έκαναν οι Αμερικανοί. Ενώ αυτή είναι η στρατηγική των σοσιαλιστικών και Ισλαμικών χωρών. Απαγορεύεται να κατηγορήσεις τον λαό, ώστε πάντα να λες ότι ο λαός έχει πέσει θύμα συνωμοσίας. Θυμάστε τι ξύλο έφαγε ο Πάγκαλος που πήγε κόντρα στην σοσιαλιστική και Ισλαμική απαγόρευση και είπε ότι τα λεφτά τα έφαγε ο Ελληνικός λαός και ότι δεν ήταν κάποια συνωμοσία. Μιλάμε για αγριο ξύλο από τους δημοσιογράφους.

Ο Βερέμης μάλιστα είναι από αυτούς που θέλουν τα ανοιχτά πανεπιστήμια κλπ, για να τσιμπήσουν κάνα φράγκο από την Μουσουλμανική Αδελφότητα και τους Κινέζους, οι οποίοι χρηματοδοτούν αβέρτα ακαδημαϊκά προγράμματα, όπως συμβαίνει και στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη.  Προς το παρόν στα πανεπιστήμια μας κυκλοφορούν τα σιιτικά ναρκωτικά, άφοβα, με την κάλυψη του πανεπιστημιακού ασύλου.

Αυτοί είναι οι διανοούμενοι. Είτε Σουνίτες, είτε Σιίτες, είτε Κινέζοι, όλοι οι ίδιοι είναι. Δεν αξίζει να διαβάζεις τίποτα στα Ελληνικά. Μόνο την Wikipedia, η οποία είναι ο φόβος και ο τρόμος των διανοουμένων.

Ο λόγος που το Πασόκ κατέστρεψε την παιδεία ήταν για να χρησιμοποιεί τους μαθητές και φοιτητές εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων. Ήδη το 1991 το Πασόκ και το ΚΚΕ χρησιμοποίησαν τους μαθητές για να χτυπήσουν τον Μητσοτάκη, βγάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα μπροστά και κλείνοντας τα σχολεία.

Και ο Βερέμης είναι και καλά ο σοβαρός μας. Μετά πέφτουμε στον Χρήστο Γιανναρά.

Θάνος Βερέμης : Ο Ιστορικός του Aljazeera
https://www.youtube.com/watch?v=vGfWsQPsPWw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου