Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Τραμπ VS Λοντονιστάν


Ο Μουσουλμάνος (Πακιστανός) δήμαρχος του Λοντονιστάν, ο οποίος φυσικά εξελέγη με την υποστήριξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, έχει πολλές φορές στο παρελθόν κατηγορήσει τον Τραμπ.

Μετά την επίθεση ο δήμαρχος του Λοντονιστάν είπε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, και ο Τραμπ του επιτέθηκε στο Twitter, λέγοντας  ότι ο δήμαρχος του Λοντονιστάν λέει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας μετά από μία επίθεση με 7 νεκρούς και 48 τραυματίες.Ο Τραμπ έχει δίκιο, γιατί είναι η πολιτική της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που οδήγησε στον πόλεμο με την Ρωσία, και κατά συνέπεια στις τρομοκρατικές επιθέσεις που ακολούθησαν. Γιατί όταν πας να χτυπήσεις τους Ρώσους στους παραδοσιακούς δορυφόρους τους, την Συρία, την Γεωργία και την Ουκρανία, για να προμηθεύσεις την Ιταλία, την Γαλλία και την Πολωνία με αέριο, τότε πας γυρεύοντας.

Επομένως πράγματι η Μουσουλμανική Αδελφότητα ευθύνεται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, άσχετα αν ήταν ο Άσαντ και ο ISIS που χτυπήσε την Γαλλία και την Τουρκία λόγω της στήριξης τους στην Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Συρία.

Και ποιος είναι φυσικά ο κερδισμένος από τον πόλεμο ΗΠΑ+ΕΕ εναντίον της Ρωσίας? Μα φυσικά η Κίνα, η οποία τους παρακολουθεί αμέτοχη να τρώγονται σαν τα σκυλιά. Και λέει και ο άνθρωπος ο Τραμπ “πάμε ρε παιδιά να συνεργαστούμε με την Ρωσία για να αντιμετωπίσουμε την Κίνα”, αλλά οι Γάλλοι και οι Βρετανοί φοβούνται την Ρωσία και όχι την Κίνα.

Όταν λέω ευθύνεται η Μουσουλμανική Αδελφότητα εννοώ μαζί με τους συνεταίρους της ΕΕ και τις ΗΠΑ. Δεν εννοώ ότι φταίνε οι Μουσουλμάνοι. Προφανώς και δεν φταίνε οι Μουσουλμάνοι.

Trump Mocks London Mayor Sadiq Khan for Urging Calm in Wake of Attack”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου