Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Η Αλήθεια για τους Ψεκασμούς (Ψεκασμοί VS Πσεκασμένοι)

Ο φόβος για τους ψεκασμούς που έχουν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής σε μεγάλο βαθμό προέρχεται από τους ψεκασμούς που επιχειρούσαν οι νατοϊκοί στις φυτείες κόκας της Κολομβίας και της Λατινικής Αμερικής, προκειμένου να καταστρέφονται οι σοδιές πάνω στις οποίες βασίζονταν σε μεγάλο βαθμό οι τρομοκρατικές οργανώσεις που υποστήριζε η KGB, ο Κάστρο, ο Καντάφι, ο Άσαντ κλπ.Οι ψεκασμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε χασισοφυτείες, και φυτείες οπίου κλπ. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ τρέμουν τόσο πολύ τους ψεκασμούς. Τους κοροϊδεύουμε, αλλά στην πραγματικότητα ξέρουν πολύ καλά τι λένε. Στους σανοφάγους ψηφοφόρους τους φυσικά δεν λένε ότι φοβούνται μην ψεκάσει το ΝΑΤΟ τις φυτείες της Χεζμπολάχ, του PKK και της FARC, αλλά ότι θα μας ψεκάσουν για να μην αντιδρούμε.

Η Μάργκαρετ Θάτσερ ήταν πολύ θετική στους ψεκασμούς, αλλά ακόμη και σήμερα οι Αμερικανοί και οι Κολομβιανοί συζητάνε, ενδεχομένως κάνουν κιόλας, ψεκασμούς στις περιοχές της Κολομβίας που ελέγχουν οι κομμουνιστές ναρκοτρομοκράτες της FARC (Αμαζόνιος και Άνδεις).

Βλέπε Metro “Margaret Thatcher considered spraying cocaine plants with deadly pests”.

Βλέπε και “Defying U.S., Colombia Halts Aerial Spraying of Crops Used to Make Cocaine”, Μάιος 2015.

Υπάρχουν βέβαια και τα συνθετικά ναρκωτικά που κατασκευάζονται σε εργαστήρια του Μεξικού, με μεγάλη υποστήριξη στο know how από την Κίνα, και σε αντίθεση με τις χασισοφυτείες, τις φυτείες κόκας και οπίου, τα εργαστήρια που παράγουν συνθετικά ναρκωτικά δεν μπορείς να τα ψεκάσεις.

Η Θάτσερρ κυνηγούσε επίσης άγρια το κίνημα της house μουσικής, το οποίο προήγαγε την κατανάλωση ναρκωτικών. Και με τα έσοδα αυτών των ναρκωτικών χρηματοδοτούνταν οι τρομοκρατικές οργανώσεις που υποστήριζε η KGB.  Βλέπε το φιλο-Ισλαμικό Vice “Thatcher's War on Acid House”.

Και όπως έχω ξαναπεί η μεγαλύτερη επιτυχία των Σοβιετικών δεν ήταν ούτε τα πυρηνικά, ούτε η τρομοκρατία, αλλά οι μεγάλες νίκες τους στα culture wars. Είχαν καταφέρει οι Σοβιετικοί να έχουν την Βρετανική νεολαία να τραγουδά Sex Pistols, βρίζοντας τον Βρετανικό εθνικό ύμνο, ποτισμένη μέχρι το κόκαλο από τα ναρκωτικά που φτιάχνονταν στα εργαστήρια της Ανατολικής Γερμανίας.

Μην ξεχνάτε ότι ο νομπελίστας Κολομβιανός συγγραφέας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες ήταν αγγελιοφόρος και μετέφερε γράμματα του Πάμπλο Εσκομπάρ στον Φιντέλ Κάστρο. Ο Αμερικανός νομπελίστας συγγραφέας Έρνεστ Χέμινγουει είχε επίσης στρατολογηθεί από την KGB.

Κοκλούζιο


Είναι άλλο πράγμα οι ψεκασμοί και άλλο οι ψεκασμένοι. Και τα δύο είναι πραγματικά φαινόμενα, οπωσδήποτε συνδέονται μεταξύ τους, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να θεωρούνται το ίδιο πράγμα.“Margaret Thatcher considered spraying cocaine plants with deadly pests”

“Defying U.S., Colombia Halts Aerial Spraying of Crops Used to Make Cocaine”, Μάιος 2015

“Thatcher's War on Acid House”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου