Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Η Άλωση του Λοντονιστάν


Όπως βλέπετε η αριστερά και η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχουν πια σχεδόν αλώσει το Λοντονιστάν, με τους Χριστιανούς να αποτελούν πλέον το 48% και τους Μουσουλμάνους το 12%. Επίσης οι άθεοι, και αυτοί δημιούργημα του πολέμου της αριστεράς στον Χριστιανισμό, είναι περίπου 20%.

Λοντονιστάν
Σε κάθε δηλαδή 100 ανθρώπους στο Λοντονιστάν υπάρχουν 50 Χριστιανοί, 20 άθεοι, και 12 Μουσουλμάνοι. Αν βάλετε μαζί τους άθεους και τους Μουσουλμάνους του Λοντονιστάν, το σύνολο είναι 32. Άρα σε κάθε 100 άτομα στο Λοντονιστάν υπάρχουν 50 Χριστιανοί και 32 άθεοι και Μουσουλμάνοι.

Αυτή είναι η πολιτική που προωθεί η αριστερά και η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Ευρώπη, και κάθε άλλο παρά καλή είναι για τους Μουσουλμάνους της Ευρώπης, αφού αυξάνει τις εντάσεις ανάμεσα στους Μουσουλμάνους και τους Χριστιανούς. Αλλά φυσικά εξυπηρετεί την αριστερά, η οποία αυξάνει την εκλογική της βάση, και εξυπηρετεί και την Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία αυξάνει την επιρροή της στην Ευρώπη, προκειμένου να προωθεί τα συμφέροντα της.

Άρα δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση ότι στο Λοντονιστάν εξελέγη Μουσουλμάνος δήμαρχος.

Τα στοιχεία είναι του 2011, άρα τώρα θα έχουν αυξηθεί οι Μουσουλμάνοι λόγω Συρίας.1 σχόλιο:

  1. το no religion δε σημαινει αποκλειστικα άθεος ούτε αποκλειστικα αριστερός. Μπορει καποιοι να λενε οτι πιστευουν απλα να μην είναι ενταγμένοι σε καποιο θρησκευτικο συστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή