Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Μπόμπολας – Κατάρ


Η κρίση στο Κατάρ προκαλεί πρόβλημα στην εταιρεία του Μπόμπολα τον Ελλάκτωρα, που ασχολείται με κατασκευές και έχει έντονη παρουσία στο Κατάρ.

Θυμάστε τους Ιρανούς του ΣΥΡΙΖΑ πως κυνηγούσαν κάποτε τον Μπόμπολα, και πως κυνηγάνε ακόμη και τώρα τον Λάτση, ο οποίος είναι επίσης ο άνθρωπος των Καταριανών στα Ελληνικά Πετρέλαια και στο Ελληνικό, και έχει την Lamda Development.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσουνε τα real estate. Στο Ποτάμι και στο ΠΑΣΟΚ αρέσανε τα real estate και η πράσινη ενέργεια. Γιατί το Ιράν δεν διακρίνονταν στο real estate και στα ακριβά projects πράσινης ενέργειας, λόγω των οικονομικών κυρώσεων. Προτιμούσανε στο ΣΥΡΙΖΑ τα πετροδόλαρα του Ιράν, και τις κόκες του Τσάβεζ και της Χεζμπολάχ.

Αν και τώρα που τα βρήκανε οι Καταριανοί με το Ιράν μπορεί να δώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και άδεια στο Κατάρ να προχωρήσει το Ελληνικό ώστε να κάμουμε καπιταλισμό. Βλέπετε όλους τους θολοκουλτουριαραίους να στηρίζουν τον Jeremy Corbyn στην Αγγλία, ο οποίος έχει πολύ στενές σχέσεις με το Ιράν και την Χεζμπολάχ και μέχρι χτες ήταν εχθρός των Καταριανόπουλων και των Τουρκόπουλων της Ελλάδας. Τώρα τον αγαπήσανε.

Δεν ξέρω όμως τι λέει και ο Καμμένος για όλα αυτά, ο οποίος υποτίθεται ότι αγαπά την μητέρα Ρωσία, η οποία έχει τα προβλήματα της με το Ιράν, μετά την συμμαχία Τουρκίας-Ιράν-Κατάρ.

Το πρόβλημα με το Real Estate είναι πολύ μεγαλύτερο στην Τουρκία, γιατί το Κατάρ έχει επενδύσει εκεί δισεκατομμύρια. Είδατε ότι οι Τούρκοι στέλνουν στρατό στο Κατάρ, ουσιαστικά απειλώντας τους Σαουδάραβες, λόγω του νέου άξονα που έχει δημιουργηθεί (Κατάρ-Ιράν-Τουρκία). Ένας άξονας πολύ απειλητικός για την Ρωσία, ο οποίος παρακάμπτει παρακάμπτει επίσης τον Άσαντ και τους Σουνίτες του Ιράν και της Συρίας, και σίγουρα θα φέρει στο Ιράν και την Τουρκία μπλεξίματα. Μετά από πολλά πολλά χρόνια έγινε σήμερα τρομοκρατική επίθεση στο Ιράν, και είναι πολύ πιθανόν πλέον οι Ιρανοί να λουστούνε αυτά που τόσα χρόνια έκαναν στους άλλους.

“Ελληνική επιχειρηματική κρίση προκαλούν οι διπλωματικές εξελίξεις στο Κατάρ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου