Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Οι Κολομβιανοί, οι Βενεζουελάνες, και η Εκπόρνευση των Ελληνίδων


Οι Βενεζουελάνες για να εξασφαλίσουν τροφή πηγαίνουν και εκπορνεύονται στην αντίπαλο τους γειτονική Κολομβία. Βλέπε Fox News “Venezuela crisis forces women to sell sex in Colombia, fuels slavery risk”, Ιούνιος 2017.

Οι Ελληνίδες γλίτωσαν την εκπόρνευση το 1991, επειδή στον εμφύλιο ηττήθηκε το ΚΚΕ το 1949. Παρόλο όμως που στην Ελλάδα το ΚΚΕ ηττήθηκε στο πεδίο των μαχών, επικράτησε στον πεδίο των ιδεών, ειδικά μετά το 1974 και το Κυπριακό. Και με την βοήθεια της KGB και με τα πετροδόλαρα του Καντάφι ο οποίος είχε πάρει την εξουσία το 1969 στην Λιβύη.

Αντιθέτως, η Αλβανία και η Βουλγαρία έζησαν την βαρβαρότητα του Κομμουνισμού και είναι πολύ πιο φιλο-δυτικές χώρες από την Ελλάδα. Επομένως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο στο μέλλον η Ελλάδα να είναι εκτός ΕΕ, ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας, σε μία Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία, όπως ονειρεύονται άνθρωποι όπως ο Νίκος Φίλης, ενώ η Αλβανία και η Βουλγαρία να είναι πολύ πιο κοντά στον πυρήνα της ΕΕ. Σε ένα τέτοιο σενάριο οι Ελληνίδες της Βόρειας Ελλάδας είναι πολύ πιθανό να εκπορνεύονται στα σύνορα με την Αλβανία και την Βουλγαρία για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Οι Ελληνίδες γλίτωσαν την εκπόρνευση το 1991, λόγω της ήττας του ΚΚΕ το 1949 στον εμφύλιο, αλλά οι επόμενες δεκαετίες θα δείξουν αν οι Ελληνίδες θα γλιτώσουν την εκπόρευση λόγω της ολοκληρωτικής ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς, κυρίως μετά το 1974 και το Κυπριακό, και την στροφή της Ελλάδας προς την Σοβιετική Ένωση, η οποία συνοδεύτηκε από την νομιμοποίηση του ΚΚΕ και την αποχώρηση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ το 1974.

Venezuela crisis forces women to sell sex in Colombia, fuels slavery risk”, Ιούνιος 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου