Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Παραμύθια Ρατσιστικού Μίσους : Η Σώτη, ο Πέτρος και τα Άλλα Παιδιά της Πολιτικής Φρεσκαοδούρας

Επιστολή υποστήριξης λέει για την Σώτη Τριανταφύλλου. Την κυνηγάνε επειδή και καλά είναι λέει αντι-Ισλαμίστρια. Η κόρη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Στην Γαλλία είναι η Σώτη μας μαζί με τον εκλεκτό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, τον Εμμανουέλ Μακρόν. Δεν σταματάει ποτέ η Σώτη να λέει ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο Χριστιανισμός.

Δεν αμφιβάλλω βέβαια ότι ως γνήσιο τέκνο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, και ως κολλητή των Γάλλων σοσιαλιστών, δεν γουστάρει τους Ισλαμιστές τρομοκράτες που υποστηρίζει ο Άσαντ, ή διάφοροι άλλοι σύμμαχοι των Ρώσων. Αυτούς τους Ισλαμιστές σίγουρα δεν τους γουστάρει η Σώτη μας.

Το λέω γιατί θα έρθει η ώρα που θα μας την πετάξουν στην μούρη ως το “φρέσκο”, και θα μας την πασάρουν και ως την αντι-Ισλαμίστρια ώστε να την ψηφίσουν δεξιοί σανοφάγοι, οι οποιόι δεν ξέρουν τι παίζεται, και θα έχουν ακούσει διώκεται επειδή είναι αντι-Ισλαμίστρια. Η κόρη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Θα έρθει η ώρα που θα μας πετάξουν στην μούρη και τον Κώστα Μπακογιάννη, τον γιο της Ντόρας και τον φίλο του Πέτρου Τατσόπουλου, για να έχουν την ΝΔ στα τέσσερα. Το νέο θα είναι κάτι τύπου η αντι-Ισλαμίστρια Σώτη, ο χαρισματικός φιλελές Κώστας Μπακογιάννης, και ο αντι-συμβατικός Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος παράτησε τα 5 χιλιάρικα του βουλευτή και πήγε στο Λονδίνο και τις Νέες Υόρκες για να βγάζει βισματικά περισσότερα.

Το ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα έχει έχθρα με τον Άσαντ μην σας μπερδεύει και βαφτίζεται κάποιον αντι-Ισλαμιστή. Μπορεί η Σώτη να βρίζει τα τζιχάντια που υποστηρίζει ο Άσαντ, ή κάποιος άλλος να βρίζει τα τζιχάντια που υποστηρίζει η Μουσουλμανική Αδελφότητα εναντίον του Άσαντ, αλλά αυτό δεν τον κάνει αντι-Ισλαμιστή. Το νου σας στους “αντι-Ισλαμιστές” τύπου Σώτης Τριανταφύλλου και Κώστα Μπακογιάννη.

“Πλήθος καλλιτεχνών υπογράφουν την επιστολήστήριξης στη 
Σώτη Τριανταφύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου