Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Οι Φρουροί της Επαναστάσεως


Οι Φρουροί της Επαναστάσεως (Revolutionary Guards) είναι για το θεοκρατικό καθεστώς του Ιράν ότι ήταν για τον Χίτλερ τα SS. Επίλεκτο στρατιωτικό σώμα, και αστυνομία μαζί, λογοδοτεί μόνο στους Μουλάδες του Ιράν, και όχι στον στρατό ή σε κάποια άλλη πολιτική αρχή.

Είναι η ισχυρότερη οργάνωση του Ιράν, και η βασική της δουλειά είναι να προλαβαίνει εξεγέρσεις που αποσκοπούν στην ανατροπή του Ισλαμικού καθεστώτος του Ιράν, αλλά και να υποστηρίζει τις τρομοκρατικές οργανώσεις του Ιράν στο εξωτερικό, ακόμη και το εμπόριο των ναρκωτικών. Βλέπε Spectator Iran’s Revolutionary SS.

Οι Ιρανοί έχουν στείλει Φρουρούς της Επαναστάσεως να φιλάνε τον Εμίρη του Κατάρ στο παλάτι του, και αυτό σημαίνει ότι αν μέλη της οικογένειας προσπαθήσουν να τον ανατρέψουν, με τις ευλογίες των ΗΠΑ και των άλλων Αράβων, θα πρέπει να σκοτώσουν πρώτα τους Ιρανούς Φρουρούς της Επαναστάσεως.

Και τώρα απειλεί και η Τουρκία να στείλει στρατό, που σημαίνει ότι αν οι Αιγύπτιοι ή οι Σαουδάραβες ανατρέψουν τον Εμίρη θα διατρέχουν τον κίνδυνο να πάνε σε πόλεμο με την Τουρκία, ένα μέλος του ΝΑΤΟ.

Γι’αυτό, γράφει το άρθρο, ο Τραμπ πριν λίγες μέρες είπε στις Βρυξέλες ότι δεν δέχεται το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ, που λέει ότι επίθεση σε μέλος του ΝΑΤΟ, δεν θα συνιστά για τις ΗΠΑ αιτία πολέμου. Αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ δεν θεωρεί αιτία πολέμου αν οι Ρώσοι πχ χτυπήσουν την Βρετανία, ή την Τουρκία κλπ. Βλέπε Frontpage Mag QATAR, TRUMP AND DOUBLE GAMES”, Ιούνιος 2017

QATAR, TRUMP AND DOUBLE GAMES”, Ιούνιος 2017

Iran’s Revolutionary S.S.
https://spectator.org/45549_irans-revolutionary-ss/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου