Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Η Ροή της Φιλελεύθερης Σκέψης


Ούτε κι εγώ ξέρω πόσο έχω κοπιάσει γι’ αυτήν την σελίδα. Χωρίς να πάρω φράγκο, χωρίς καμία αναγνώριση. Και δεν το λέω με παράπονο, γιατί πολύ καλά γνωρίζω ότι αυτοί που έχουν την αναγνώριση δεν μπορούν να γράψουν τίποτα, ακόμη και αν πραγματικά το επιθυμούν.

Είμαι σίγουρος ότι την σελίδα την παρακολουθούν και σανοφάγοι και ευφυείς άνθρωποι. Οι φίλοι σανοφάγοι σίγουρα πιστεύουν ότι την σελίδα την πληρώνει και την διαχειρίζεται η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων (ΝΠΤΠ).

Οι ευφυείς σίγουρα αντιλαμβάνονται ότι απλά είμαι υπερβολικά φιλόδοξος, και ο λόγος που έχω σπάσει τον εγκέφαλο μου για αυτήν την σελίδα, είναι ότι πιστεύω ακράδαντα ότι πάνω σε κάποια κείμενα μου θα πατήσουν κάποιοι άλλοι, για να γράψουν δικά τους κείμενα, όπως εγώ πάτησα στα κείμενα κάποιων άλλων, για να γράψω τα δικά μου.

Η πραγματικότητα είναι πάντα απλή, και αυτή είναι η πραγματικότητα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαι απλά υπερβολικά φιλόδοξος, και διεκδικώ το δικαίωμα μου να έχω μία θέση στην ροή της φιλελεύθερης σκέψης. Δεν ξέρω αν θα είμαι καλά τις δεκαετίες που έρχονται, ώστε να έχω την ευκαιρία μου, αλλά αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτής της σελίδας.

Όσοι λοιπόν πιστεύετε ότι τα κείμενα που έχω ανεβάσει έχουν κάποια αξία, και θέλετε να τους δώσετε αυτή την αξία, δεν χρειάζεται ούτε να κάνετε like, ούτε να γράψετε κάποιο σχόλιο, ούτε τίποτα. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο δικό μου κείμενο, για να γράψετε ένα δικό σας καινούργιο κείμενο. Αν το κάνετε αυτό τα κείμενα μου θα ανήκουν αυτομάτως στην ροή της φιλελεύθερης σκέψης.


Και αν πονέσετε για να γράψετε τα δικά σας κείμενα, όσο πόνεσα κι εγώ για να γράψω τα δικά μου, ή και ακόμη περισσότερο, και αν κάποιοι χρησιμοποιήσουν και τα δικά σας κείμενα, για να γράψουν κάποια δικά τους καινούργια κείμενα, τότε και τα δικά σας κείμενα θα ανήκουν στην ροή της φιλελεύθερης σκέψης. Ακούγεται κάπως απλό, αλλά απλή είναι η πραγματικότητα.


Διαβάζοντας τα Σωστά (Δεξιά) Βιβλία
“Reading the Right Books”
https://www.amazon.co.uk/Reading-Right-Books-Intelligent-Conservative/dp/089195127X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1503341658&sr=8-1&keywords=reading+the+right+books+lee+edwards


Μία Ανακεφαλαίωση – Τα Σημαντικότερα Κείμενα

Κεντροδεξιά Sites (Conservative Media)
http://www.conservapedia.com/Conservative_media


Greatest Conservative TV Shows
http://www.conservapedia.com/Essay:Greatest_Conservative_TV_Shows


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου