Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Η Σχέση του Κυριάκου Με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και η Δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμένα ο Κυριάκος μου αρέσει πολύ. Θα τον ψηφίσω, και θα νοιώθω και πολύ άνετα. Προφανώς θα ήταν πολύ καλύτερα να είχαμε τον Άδωνι για πρόεδρο, αλλά ο Άδωνις μάλλον πέφτει πολύς στους σανοφάγους της ΝΔ. Επομένως μια χαρά με τον Κυριακό, και πάλι καλά να λέμε.Αλλά. Αλλά. Οφείλω να πω ότι ο Κυριάκος είναι ένας μοντέρνος σοσιαλδημοκράτης, και όχι ένας δεξιός πολιτικός, και σίγουρα έχει κάποια συμπάθεια στην σοβαρή πλευρά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, την αραπο-κινέζικη ας την πούμε, και όχι την ιρανο-κινέζικη. Έχετε υπόψη σας ότι η αραποκινέζικη πλευρά δεν ήταν μόνο το Κατάρ. Στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο για τους πολιτικούς να συνεργάζονται με το Κατάρ, επειδή το Κατάρ τα είχε καλά με το Ιράν, και το Ιράν τα είχε καλά με την Ρωσία.

Άλλωστε ο Κυριάκος είναι από την Κρήτη. Στην Κρήτη υπάρχουν οι επενδύσεις της αραποκινέζικης Μουσουλμανικής Αδελφότητας στο real estate κλπ, και υπάρχει και το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών του Ιράν και της Χεζμπλάχ, της αραποκινέζικης δηλαδή Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Και υπάρχουν φυσικά και τα πετροδόλαρα του αραποκινέζικου και του ιρανοκινέζικου άξονα.

Τα Ρωσικά πετροδόλρα δεν νομίζω ότι φτάνουν στην Κρήτη. Τα Ρωσικά πετροδόλαρα βρίσκονται κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, μαζί με τα Τουρκικό-Αζέρικα πετροδόλαρα. Και υπάρχει φυσικά και ο Τουρκοκινεζικός διάδρομος, και πολύ επιχειρηματίες ευελπιστούν να πουλάνε τα προϊόντα τους στην Τουρκία, ή ακόμη και στην Κίνα μέσω Τουρκίας με ένα ευνοικό καθεστώς με χαμηλούς δασμούς κλπ.

Ο Καραμανλής από την άλλη πλευρά έχει παραδοσιακά καλές σχέσεις με την Ρωσία, και ήταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που απέσυρε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ μετά το 1974 και το Κυπριακό, κάνοντας την στροφή προς την Σοβιετική Ένωση και τα πετροδόλαρα του Καντάφι, ο οποίος είχε ανέβει στην εξουσία το 1974.

Και ήταν επί Κων. Καραμανλή που η 17Ν σκότωσε το 1975 στην Ελλάδα τον σταθμάρχη της CIA, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ.

Προφανώς η 17Ν ήταν αριστερή οργάνωση, και προφανώς είχε την υποστήριξη του Καντάφι και του πατέρα Άσαντ, και του Αραφάτ, αλλά αν οι Κομμουνιστές δεν γνώριζαν ότι είχαν και την ανοχή του Κων. Καραμανλή, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στους Γάλλους σοσιαλιστάδες, φαντάζομαι στους Γκωλικούς, δεν θα το είχαν τολμήσει. Οι Γάλλοι είχαν επίσης αποσυρθεί από το ΝΑΤΟ, και είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Σοβιετική Ένωση, και αυτό έκανε και ο Κων. Καραμανλής.

Θυμάστε ότι ο Κων. Καραμανλής είχε φύγει κατά την διάρκεια της δικτατορίας, όταν ο αντι-Κομμουνιστής Παπαδόπουλος έκανε το πραξικόπημα, με τις ευλογίες των ΗΠΑ, για να μην κάνει πραξικόπημα ο Ανδρέας Παπανδρέου, μαζί με τους αριστερούς του Ελληνικού στρατού (Κίνημα ΑΣΠΙΔΑ).

Επίσης, ο Καραμανλής ήταν που έγινε κουμπάρος του Ερντογάν, όταν οι Τούρκοι τα βρήκαν με τους Ρώσους για τον αγωγό Blue Stream. Τον Καραμανλή δεν θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανείς ότι είχε σχέσεις με τους Τούρκους, αφού ήταν κοντά στους Ρώσους. Έτσι ήταν αυτός που έγινε κουμπάρος του Ερντογάν, προκειμένου να σηματοδοτήσει την βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας μετά την βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας, αφού θα μπορούσε πια το Ρωσικό αέριο να περάσει στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Ακόμη και σήμερα το συζητάμε (Turk Stream).

Επομένως σίγουρα θα πρέπει να βλέπουμε τον Κυριάκο σαν έναν άνθρωπο που είναι πιο κοντά στην Μουσουλμανική Αδελφότητα, και τον Καραμανλή σαν έναν άνθρωπο που είναι πιο κοντά στην Ρωσία. Άλλωστε ο γιος της Ντόρας, ο Κώστας Μπακογιάννης, φίλος του Πέτρου Τατσόπουλου, είναι ή παντρεμένος, ή θα παντρευτεί, με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Aljazeera, την Σία Κοσιώνη.

Θυμάστε ότι και τον πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη τον σκότωσε η 17Ν, προφανώς επειδή ήθελε βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία, ενδεχομένως και με τους Σαουδάραβες, αλλά πριν τα βρούνε οι Ρώσοι με τους Τούρκους. Θυμάστε ότι και ο Βαρδινογιάννης ήταν ένας επιχειρηματίας που φτιάχτηκε με το πετρέλαιο του Καντάφι και την υποστήριξη της KGB, όταν έσπαγε το εμπάργκο των Βρετανών στην Ροδεσία, για να προμηθεύσει με πετρέλαιο τους Κομμουνιστές αντάρτες. Και όμως την δεκαετία του 90 ο Βαρδινογιάννης έβαλε την Σαουδαραβική ARAMCO στην Motor Oil και η 17Ν του έκανε τρομοκρατική επίθεση. Νομίζω τώρα ο Βαρδινογιάννης αγοράζει πετρέλαιο από την Ρωσία και το Σιιτικό Ιράκ, που είναι σύμμαχος του Ιράν. Με την Saudi Aramco ο Βαρδινογιάννης είναι στα δικαστήρια.Θυμάστε επίσης ότι ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που αναγνώρισε το Ισραήλ επισήμως το 1991, ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν προσωπικός φίλος του Καντάφι, του Άσαντ και του Αραφάτ, και προφανώς από εκεί ήρθε και η σφαίρα που σκότωσε τον Παύλο Μπακογιάννη, με τις ευλογίες προφανώς της KGB. Αλλά όπως έχω ξαναπεί αυτό αποκλείεται να έγινε χωρίς την έγκριση των συνεταίρων τους στην Ελλάδα. Αυτοί οι τύποι δεν μπαίνουν σε μία συμμαχική χώρα να σκοτώσουν αν δεν έχουν την έγκριση των φίλων τους. Αυτό το κάνουν μόνο σε εχθρικές χώρες.

Όσοι όμως είστε δεξιοί, δεν πρέπει να σπεύσετε να πείτε “α άρα ο Καραμανλής είναι καλύτερος από τον Μητσοτάκη”. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στην Γαλλία ο Μακρόν είναι σύμμαχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, και αντίπαλος της Ρωσίας. Επίσης, οι Γερμανοί, που τα έχουν καλά με τους Ρώσους, είναι υποχρεωμένοι να έχουν μπροστά τους κεντροδεξιούς του CDU, προκειμένου να μην τρομοκρατούν τους Γάλλους και τους Βρετανούς με την φιλία τους με τους Ρώσους.

Ο λόγος που οι Γερμανοί τρώγονται με τους Ρώσους, και δεν βγάζουν μπροστά τους Γερμανούς σοσιαλδημοκράτες, είναι ότι θέλουν να καθησυχάσουν τους Βρετανούς και τους Γάλλους ότι δεν θα βρεθούν με έναν Γερμανο-Ρωσικό άξονα μπροστά τους, όπως έπαθαν το 1939, όταν συμμάχησαν οι Γερμανοί Ναζί με τους Ρώσους Κομμουνιστές και χτύπησαν την Γαλλία και την Βρετανία. Αλλά αν οι Γάλλοι και οι Βρετανοί αγριέψουν στην Γερμανία, τότε οι Γερμανοί θα τρέξουν να κρυφτούν πίσω από την Ρωσία. Βλέπετε ότι ο Τραμπ ενθαρρύνει τους Γερμανούς να αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες, ώστε σε περίπτωση που οι Γάλλοι και οι Βρετανοί συνεργαστούν με τους Κινέζους, οι Αμερικανοί να συνεργαστούν με τους Ρώσους και τους Γερμανούς. Και φυσικά με τους Ιάπωνες και τους Ινδούς.

Τα παραπάνω σημαίνουν το εξής. Στην παρούσα φάση οι Γάλλοι με τον Μακρόν έχουν κόντρα με την Ρωσία, και η Γερμανία αναγκάζεται να ακολουθήσει για να μην τρομοκρατήσει τους Γάλλους. Μακάρι να είχε βγει ο φιλορώσος Φιγιόν. Αλλά βγήκε ο σαπιοκωλάκιας Μακρόν, και με αυτόν θα πορευτουμε.

Επομένως ο Κυριάκος, που είναι ένας πολύ σοβαρός πολιτικός, είναι πολύ καλή περίπτωση. Και τα έχει καλά με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, και μπορεί να έχει καλή σχέση με τις ΗΠΑ και την Ρωσία. Θέλω να πω ωραία τα λέω εγώ στο Facebook, αλλά αν ήμουν πρωθυπουργός της Ελλάδας μην φανταστείτε ότι θα πήγαινα να πω στον Μακρόν αυτά που λέω στο Facebook. Γιατί τότε θα τρώγαμε έναν πούλο που θα ήταν όλος δικός μας. Και θα βρισκόμασταν να είμαστε ένα προτεκτοράτο της Τουρκίας, και η Τουρκία μαζί με την αριστερά θα μας Ισλαμοποιούσε σιγά σιγά. Η δραχμή να ξέρετε οδηγεί στην Άγκυρα και όχι στην Μόσχα. Η Άγκυρα θέλει την δραχμή και όχι η Μόσχα. Την Άγκυρα συμφέρει η δραχμή.

Άρα, μην παρασύρεστε από κάτι αριστερούς που στηρίζουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα, αλλά βρίζουν τον Μακρόν επειδή υποστηρίζει τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Για μας καλό είναι αυτό. Εμείς δεν βρίζουμε τον Μακρόν επειδή στηρίζει τις μεταρρυθμίσεις, αλλά επειδή στηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Το αντίθετο δηλαδή.

Να κλείσω λέγοντας ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο, και ότι ο Κυριάκος, όπως και ο Κώστας Καραμανλής, πιστεύει στην παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ, κάτι που πιστεύουμε όλοι οι δεξιοί. Το πρόβλημα είναι ότι στην ΝΔ θα έχει πολλούς τύπους οι οποίοι τώρα που τα βρήκαν το Κατάρ, το Ιράν και η Τουρκία, βάλτε μέσα και την Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν, που είναι αντίπαλος του Ιράν αλλά σύμμαχος της Τουρκίας, θα μοιάζουν πιο πολύ με Συριζαίοι, ή με Πασόκοι και Ποταμίσιοι, παρά με νεοδημοκράτες. Αυτοί καλό θα ήταν να πάρουν δρόμο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου