Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Angela Merkel VS Gerhard Schroder


Τον Σεπτέμβριο του 2005 ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης Gerhard Schroder, ο οποίος είχε κατηγορηθεί επί Ψυχρού Πολέμου ότι είχε κάποιες επαφές με την KGB, υπέγραψε με τον Πούτιν την συμφωνία για τον Nord Stream 1.

Τον Νοέμβριο του 2005 η Angela Merkel και οι Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες, που όπως φαίνεται και από το πρώτο συνθετικό της λέξης “Χριστιανό” είχαν παραδοσιακά κακές σχέσεις με τους Σοβιετιοκούς, πήραν την εξουσία, και έκτοτε δεν την άφησαν ποτέ.

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, προσωπικός φίλος του Πούτιν, ανέλαβε γενικός διευθυντής στον Nord Stream, και οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες κάθισαν στον πάγκο, χωρίς καμία πλέον διάθεση να ξανασηκωθούν, προκειμένου να μην πανικοβάλουν τους Γάλλους και τους Βρετανούς με τον Γερμανό-Ρωσικό άξονα.

Πριν λίγους μήνες, όταν οι Γάλλοι απείλησαν να βγάλουν μπροστά την Λε Πεν, η οποία όπως και ο πατέρας της ελάμβανε χρηματοδοτήσεις από την KGB, οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες κατάπιαν μέσα σε λίγες μέρες την διαφορά που είχαν με τους Χριστιανοδημοκράτες, και ετοιμάστηκαν να νικήσουν τις εκλογές του Οκτωβρίου 2017.

Αλλά οι Γάλλοι έβγαλαν τον Μακρόν, ο οποίος έχει κακές σχέσεις με την Ρωσία, και οι σοσιαλημοκράτες ξανακάθισαν στον πάγκο αφήνοντας το κόμμα τους να κυλήσει ξανά 15 μονάδες πίσω από τους Χριστιανοδημοκράτες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου