Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Βίβλος VS Αριστερά


Δείτε πόσο ξεκάθαρη είναι η Βίβλος για τις σχέσεις γονιών-τέκνων. Children obey your parents because this is right”. “Τα παιδιά να υπακούν τους γονείς τους γιατί αυτό είναι το σωστό”.

Άρα δεν πρέπει να απορούμε γιατί η Βίβλος είναι τόσο μισητό βιβλίο για την αριστερά, και γιατί οι αριστεροί σύμμαχοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος κάνουν τόσο μεγάλο αγώνα για να την ποινικοποιήσουν.Η αριστερή προπαγάνδα λέει ότι οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια των παιδιών τους, και να μην τους στερούν το δικαίωμα στο όνειρο, να μην τους στερούν δηλαδή το όνειρο να γίνουν τραγουδιστές, ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές, και να μην τους πιέζουν να γίνουν επιστήμονες πχ γιατροί κλπ, ή να μάθουν κάποια τέχνη, πχ ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κλπ.

Τα αριστερά κόμματα αν μπορούσαν θα έδινα δικαίωμα ψήφου όχι μόνο στους 16χρονους, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στους δεκάχρονους. Αλλά αν πεις ότι θέλεις να ψηφίζουν και οι δεκάχρονοι, θα βρεθούν κάποιοι αριστεροί σανοφάγοι να αναρωτηθούν “μήπως είναι πολύ νωρίς”, και είναι καλύτερα να μαθαίνουμε από τα παιδιά χωρίς να τους δίνουμε το δικαίωμα ψήφου από τα 10?

https://www.openbible.info/topics/obeying_your_parents

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου