Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Νέα Υόρκη VS Καλιφόρνια


Φοβερός ο Tucker, συζητάει με τον καλεσμένο του την προπαγάνδα των αμερικανικών ΜΜΕ. Το θέμα τους είναι το μεγάλο αθλητικό κανάλι ESPN, το οποίο ήταν παραδοσιακά ένα αθλητικό κανάλι που σου επέτρεπε να ξεφύγεις από την πολιτική, ενώ τώρα έχει μετατραπεί σε ένα κανάλι των Democrats, με αποτέλεσμα να το εγκαταλείπουν πολλοί Ρεπουμπλικάνοι.

Στα τηλεοπτικά ΜΜΕ παραδοσιακά κυριαρχούσε η Νέα Υόρκη, ενώ τώρα κυριαρχούν οι ιντερνετικές εταιρείες όπως η Google, το Facebook, το Instagram κλπ, οι οποίες έχουν την έδρα τους στην Silicon Valley της Καλιφόρνια.  Και η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια είναι πολύ σκληρές πολιτείες για τον Τραμπ, αλλά η Καλιφόρνια πολύ περισσότερο.

Η Καλιφόρνια, σε αντίθεση με την Νέα Υόρκη κυριαρχείται από την αριστερά και όχι από την κεντροαριστερά, γιατί η Νέα Υόρκη είναι προσανατολισμένη προς την Ευρώπη, ενώ η Καλιφόρνια είναι προσανατολισμένη προς την Κίνα και το Μεξικό.

Η μεταφορά της δύναμης από τα ΜΜΕ της Νέας Υόρκης στα ΜΜΕ της Καλιφόρνια, έστριψε την αμερικανική ενημέρωση προς τα αριστερά. Και το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί ενημερώνονται από τα social media, τα οποία έχουν την έδρα τους στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στις ρεπουμπλικάνικες περιοχές. Και φυσικά στην Καλιφόρνια υπάρχει και το Hollywood, στο οποίο πλέον φτιάχνουν την προπαγάνδα τους οι Κινέζοι, οι Μεξικανοί και οι Ισλαμιστές.

“Νέα Υόρκη VS Καλιφόρνια”
https://www.youtube.com/watch?v=9fYEWD3MFaQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου