Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Τραμπ VS Ανθρώπινα Δικαιώματα


Στην ομιλία του στην Σαουδική Αραβία, παρουσία όλων σχεδόν των ηγετών των Μουσουλμανικών χωρών, ο Τραμπ είπε ότι οι ΗΠΑ δεν θα υπαγορεύουν στις χώρες αυτές το πως θα ζήσουν και το πως να κυβερνήσουν την χώρα τους. Και όπως ήταν αναμενόμενο ξεσηκώθηκε η αριστερά και η Μουσουλμανική Αδελφότητα, με τον “φασίστα” τον Τραμπ, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ.

Ο πραγματικός λόγος είναι ότι αυτό που εννοεί ο Τραμπ είναι ότι βρίσκει απόλυτα κατανοητό το να χτυπήσουν οι Σαουδάρβαες και οι Αιγύπτιοι την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην χώρα τους, αν συνεχίσουν να την  ξεσηκώσουν οι Ιρανοί, οι Καταριανοί και οι Τούρκοι. Αυτό εννοεί ο Τραμπ.Αντιθέτως ο Ομπάμα, σπόρος και ο ίδιος ενός αντι-Αμερικανού Σιίτη Μουσουλμάνου από την Κένυα, είχε προσκαλέσει την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην αντίστοιχη ομιλία του στο Κάιρο της Αιγύπτου το 2009. Με αυτόν τον τρόπο ο Ομπάμα είχε δώσει το πράσινο φως στην Τουρκία, το Ιράν και το Κατάρ να ανατρέψουν τον Σαουδάραβα Βασιλιά και τον Αιγύπτιο πρόεδρο, και να ανεβάσουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο και την Σαουδική Αραβία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η Αραβική Άνοιξη της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας. Στην Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν οι Σαουδάραβες μαζέψανε την κατάσταση γρήγορα ενώ στην Αίγυπτο λόγω των οικονομικών προβλημάτων οι Ιρανοί, οι Καταριανοί και οι Τούρκοι το προχώρησαν πολύ περισσότερο.

Το σχέδιο ήταν ότι θα ανέβαινε στην Μέση Ανατολή η Μουσουλμανική Αδελφότητα, το Ιράν θα εντασσόταν σε αυτόν τον άξονα, και θα λειτουργούσε ο Μουσουλμανικός κόσμος ως ένας ενιαίος πόλος απέναντι στην Ρωσία (Κατάρ+Ιράν-Τουρκία-Ευρώπη-Ινδία).

Αυτό είναι το θέμα. Όταν λοιπόν ακούτε το καραπουσταριό και το καραπουταναριό των ΜΜΕ να διαμαρτύρεται επειδή λέει ο Τραμπ δεν στηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, να ξέρετε ότι εννοούν ότι δεν στηρίζει την Μουσουλμανική Αδελφότητα, την οποία σκέφτεται μάλιστα να αναγνωρίσει ως τρομοκρατική οργάνωση στις ΗΠΑ, ενώ οι Ρώσοι την έχουν ήδη αναγνωρίσει ως τρομοκρατική οργάνωση. Και όπως έχω ξαναπεί το μεγαλύτερο κανάλι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι το αριστερό κανάλι του Εμίρη του Κατάρ, το Aljazeera. Στην Ελλάδα είναι ο ΣΚΑΙ, ο οποίος έχει φυσικά και κάποιες ιρανοκινεζικές πινελιές. Χωρίς να λέω ότι ο ΣΚΑΙ και το Aljazeera είναι το ίδιο πράγμα.


Δεν θα ακούσετε ποτέ όλο αυτό το καραπουσταριό και το καραπουταναριό να διαμαρτύρεται επειδή στην Κίνα και το Ιράν σε βρίσκουν σε χαντάκια αν τολμήσεις να ασκήσεις κριτική στα εκεί καθεστώτα. Μόνο στην Σαουδική Αραβία και στην Αίγυπτο τους πειράζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ανθρώπινα δικαιώματα kiss my ass.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου