Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Τραμπ VS MS-13


Χθες τα ξημερώματα έγιναν στο Los Angeles οι μεγαλύτερες ever αστυνομικές επιχειρήσεις, εναντίον της σκληροτράχηλης οργάνωσης MS-13, η οποία ελέγχει ένα σημαντικό κομμάτι του εμπορίου ναρκωτικών και της πορνείας στις ΗΠΑ, και υποστηρίζεται από την Χεζμπολάχ. Η βάση της MS-13 είναι το Los Angeles της Καλιφόρνια, και το Los Angeles είναι βουτηγμένο στην κόκα της Κολομβίας και στα συνθετικά ναρκωτικά του Μεξικού.

Έγιναν δεκάδες επιδρομές εναντίον της οργάνωσης, καθώς μία από τις δεσμεύσεις του Τραμπ ήταν ότι θα διαλύσει την οργάνωση. Οι σημερινές επιθέσεις με αυτοκίνητα εναντίον πεζών στην Νέα Υόρκη, πολύ κοντά στο Trump Tower, είναι πολύ πιθανόν να ήταν τα αντίποινα για το χτεσινό άγριο ντου εναντίον της MS-13.

Επί Ομπάμα οι Αμερικανοί, σε αντίθεση με τους Γάλλους, τους Τούρκους και τους Άραβες, δεν χτυπούσαν τον Άσαντ, επειδή ο Ομπάμα δεν ήθελε να χαλάσει την σχέση που είχε καλλιεργήσει με το Ιράν. Οι Αμερικανοί χτυπούσαν μόνο τον ISIS για να προστατεύσουν τους Κούρδους της Συρίας.

Τώρα που ο Τραμπ στρέφεται εναντίον του Ιράν υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξουν κάποια τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ. Αλλά χωρίς την υποστήριξη της Ρωσίας είναι πολύ δύσκολο οι Ιρανοί και η Χεζμπολάχ να υποστηρίξουν κάτι τόσο μεγάλο όπως τους Δίδυμους Πύργους, γιατί θα υπάρχει ο κίνδυνος να τους κάνουν ντου οι Αμερικανοί.

Στους Δίδυμους Πύργους έχασαν την ζωή τους περίπου 3.000 Αμερικανοί, όσοι και στην επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, και ήταν η πιο εντυπωσιακή επίθεση που έγινε στις ΗΠΑ μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, οι αριστεροί και οι Ισλαμιστές υποστήριζαν ότι την επίθεση την έκαναν οι Εβραίοι, επειδή οι τρομοκρατικές επιθέσεις θεωρούνται κάτι κακό, ενώ στον Μουσουλμανικό κόσμο πανηγύριζαν την επίθεση και έβλεπαν το γόητρο τους να εκτοξεύεται, αφού οι επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ σε μετατρέπουν αυτομάτως σε ήρωα. Και αν έχεις πάρει και μέρος στην επίθεση η οικογένεια σου παίρνει και πάρα πολλά χρήματα.

Early morning raids end in arrests of nearly two dozen MS-13 gang suspects”Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου