Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Τα Σκουπίδια του Protagon


Τα έπιασε ο πόνος τα Ισλαμοσκουπίδια του Protagon για τα βαφτίσια του βουλευτή Ιωάννη Τσουδερού, όταν ήταν βουλευτής την εποχή του χαλκού.

Στο μεταξύ αυτός ο Τσουδερός είναι ο αδερφός της Βιργινίας Τσουδερού, η οποία ως υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε πει ότι την 17 Νοέμβρη την υποστήριζε ο αρχηγός που είχε τοποθετήσει στην ΕΥΠ το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Ιωάννης Αλεξάκης. Ο οποίος Αλεξάκης ήταν κομμουνιστής, και κολλητός του Αλέκου Παναγούλη, και είχε πάρει μέρος στο Κίνημα του Ναυτικού το 1973, μαζί με τον Βαρδινογιάννη, προκειμένου να ανατρέψουν τον αντι-Κομμουνιστή Γιώργο Παπαδόπουλο.

Τον οποίο Βαρδινογιάννη έφτιαξαν προφανώς η KGB και ο Καντάφι, όταν έσπαγε το εμπάργκο της Ροδεσίας (Beira Patrol 1966-1975), ώστε να τροφοδοτεί με πετρέλαιο τους Κομμουνιστές αντάρτες που πολεμούσαν τους Βρετανούς.

Δεν ξέρω τώρα πως θέλουν να εκβιάσουν και το βγάζουν στην φόρα. Αλλά τα σκουπίδια του Protagon, του Athens Voice, του Capital και του Ποταμιού, τα σιχαίνομαι όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες φορές ίσως και περισσότερο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης, και δεν το κρύβει. Ενώ αυτοί παριστάνουν τους σοβαρούς.

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στην σελίδα του Δημήτρη Αλικάκου του Protagons με ημερομηνία 6.5.2017
https://www.facebook.com/alikakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου