Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Laura Southern VS Φεμινίστριες

Η καταπληκτική Lauren Southern….Η Lauren Southern είναι σαν να λέμε η νεαρή εκδοχή της Ann Coulter. Λέει λοιπόν η Lauren Southern στις πιτσιρίκες αυτά που καμία αριστερή θολοκουλτούρα των ΜΜΕ δεν θα τους πει. Κάποια αυτονόητα πράγματα.

“Laura Southern VS Φεμινίστριες

Λέει ότι για τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να κάνουν οικογένεια, αλλά η ικανότητα τους να είναι γοητευτικές και να κάνουν οικογένεια φθίνει με την πάροδο του χρόνου. Είναι λέει πολύ λογικό για μία γυναίκα να θέλει την ασφάλεια και για έναν άνδρα να θέλει την ομορφιά. Είναι χαρακτηριστικά που έχουν τις ρίζες τους αιώνες πίσω στον χρόνο, στους πολεμιστές και στις μητέρες. Αυττά ουσιαστικά είναι και τα Χριστιανικά πρότυπα που τόσο μισούν οι αριστεροί, οι gay και η Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Η Lauren αμφισβητεί το κυρίαρχο δόγμα της αριστεράς, που είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να ανησυχούν για το αν θα έχουν θηλυκότητα ή για το τι θα σκεφτούν γι’αυτές οι άντρες κλπ. Το παράδοξο είναι ότι λέει αυτά ακριβώς που θα έλεγε και μία Ελληνίδα πριν την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Αυτά που λέει ακόμη και σήμερα μία Ελληνίδα γιαγιά. Το ΠΑΣΟΚ έφερε το Σοβιετικό πρότυπο στην Ελλάδα, και το Σοβιετικό πρότυπο βλέπει την οικογένεια ως έναν πυρήνα πολύ ανταγωνιστικό στο κράτος και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Βλέπετε τον πόλεμο που κάνουν οι αριστερές θολοκουλτουριάρες και οι gay από τα ΜΜΕ στις παραδοσιακές γυναίκες. Όλη αυτή η ιστορία με τα σεμεδάκια αποσκοπεί στο να απαξιώσει την συμβουλή της γιαγιάς. “Τι να σου πει η γιαγιά σου, που ακόμη στο σαλόνι της έχει σεμεδάκια”, λένε στα κοριτσάκια οι αριστερές και οι gay των ΜΜΕ και των social media? Γιατί προφανώς η γιαγιά θα πει κάτι τελείως διαφορετικό από τις αριστερές θολοκουλτούρες και τους gay τζιχαντιστές των Ελληνικών ΜΜΕ.

Πραγματικά αξίζει να ακούσετε την Lauren Southern. Λέει αυτά που θα έπρεπε να λέει μία δασκάλα του δημοτικού στις μαθήτριες της, αντί να προσπαθεί να βγάζει τις μαθήτριες τις αγράμματες οικολόγες φεμινίστριες, γεμάτες τατουάζ, με τις κιλότες όλη την ώρα στους αστραγάλους.

Το καλό είναι ότι τα πρότυπα μπορούν να αλλάζουν γρήγορα. Βλέπετε πόσο γρήγορα άλλαξε το ΠΑΣΟΚ τα πρότυπα στην Ελλάδα. Με την ίδια ταχύτητα μπορούν να αλλάξουν και πάλι.

“Laura Southern VS Φεμινίστριες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου