Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Hillsdale Online Courses - Athens and Sparta

Το Hillsdale είναι μέσα στα 10 πιο δεξιά πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Είναι ένα μικρό πανεπιστημιάκι, επειδή δεν δέχεται κρατικές χρηματοδοτήσεις, ώστε να μην μπορούν οι Αμερικανοί Πέτροι Τατσόπουλοι, οι οποίοι είναι πολύ πιο οργανωμένοι από τους Έλληνες Πέτρους Τατσόπουλους, να σέρνουν το πανεπιστήμιο στα δικαστήρια όποτε κάποιος καθηγητής τολμήσει να κάνει τον σταυρό του, ή τολμήσει να αναφέρει την λέξη Χριστιανισμός κλπ.



Το πανεπιστήμιο προσφέρει δωρεάν πάρα πολλά μαθήματα υψηλού επιπέδου. Την λίστα μπορείτε να την βρείτε στο παρακάτω link. Είναι εντελώς δωρεάν, και μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις όποτε εσείς επιθυμείτε.

Επομένως μπορείτε να πληρώνετε και να στέλνετε τα παιδιά σας να τα παραμορφώσει ο Κώστας Ζουράρις, ώστε να πάρουν ένα πτυχίο, και τα καλοκαίρια να τους ζητάτε να παρακολουθούν τις διαλέξεις του Hillsdale ώστε να ξεπλένουν δωρεάν τον εγκέφαλο τους και να ξεχνάνε αυτά που αναγκάστηκαν να μάθουν για να περάσουν τις εξετάσεις τους.

Μόλις έβγαλαν μάλιστα ένα μάθημα για την Αρχαία Ελλάδα, το “Athens and Sparta”, του οποίου έχει ανέβει μόνο η εισαγωγή. Θα το βρείτε στην λίστα. Κάθε εβδομάδα μπορείτε να παρακολουθείτε το επόμενο μάθημα, ή κάποια στιγμή αργότερα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όλα μαζί. Το site δίνει την δυνατότητα, αν εγγραφείτε στο newsletter του, να ενημερώνεστε με email κάθε φορά που ανεβαίνει το επόμενο μάθημα. Αυτό ισχύει για όλα τα μαθήματα.

 "Hillsdale Online Courses"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου