Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Generation Identity


Generation Identity είναι η ελπιδοφόρα γενιά της Ευρώπης και των ΗΠΑ, η οποία ζητάει τον έλεγχο των συνόρων του δυτικού κόσμου, και την επιστροφή στις παραδοσιακές δυτικές αξίες, πχ οικογένεια, Χριστιανισμός κλπ.Αξίες που παραδοσιακά πολεμούσε στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ η αριστερά, με την υποστήριξη των Σοβιετικών, ενώ σήμερα τις ίδιες αξίες πολεμά στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ η αριστερά με την υποστήριξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Κίνας.

Η Generation Identity αναγκάστηκε στην Γαλλία να υποστηρίξει την Λε Πεν έναντι του Μακρόν, λόγω του ακραίου Ισλαμισμού του τελευταίου. Προφανώς υπάρχουν διάφορες τάσεις στην Generation Identity όπως και σε κάθε πολιτικό ρεύμα, και δυστυχώς στην Generation Identity βρίσκονται και εθνικοσοσιαλιστές εκτός από δεξιούς.

Να θυμίσω ότι σε μεγάλο βαθμό η πτώση της Ρώμης οφείλονταν στην μετανάστευση (αναγκαστική), αφού οι Ρωμαίοι έφερναν στην Ρώμη δούλους από τις περιοχές που κατακτούσαν, με αποτέλεσμα οι Ρωμαίοι να μαζεύονται στις πόλεις, και να βασίζονται στο σιτάρι που τους μοίραζε το δημόσιο για να επιβιώσουν, από την φορολογία των χωραφιών που καλλιεργούσαν οι δούλοι δωρεάν.

Αυτή η διαδικασία αλλοίωσε τον χαρακτήρα τους, και σταδιακά οι ηγέτες της Ρώμης ήταν αυτοί που υπόσχονταν στους Ρωμαίους περισσότερο άρτο και περισσότερα θεάματα. Και γι’αυτό και λέγεται ότι οι Ρωμαίοι πρώτα έχασαν τον χαρακτήρα τους και μετά έπεσαν, και πολλοί θυμίζουν στους Αμερικανούς και στους Ευρωπαίους το παράδειγμα της Ρώμης για να τους αφυπνίσουν.

Η μετανάστευση δεν πρέπει να συγχέεται με τα ρομπότ. Λένε κάποιοι ότι τα ρομπότ θα πάρουν τις θέσεις εργασίας. Η πραγματικότητα είναι ότι η παραγωγή της Ευρώπης και των ΗΠΑ θα αυξηθεί πάρα πολύ χάρη στα ρομπότ, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύουμε τα ρομπότ με ανθρώπους που έρχονται από άλλους πολιτισμούς και δεν ασπάζονται τις παραδοσιακές  δυτικές αξίες.

"Identarian Movement"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου