Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Brainwashed – Πως Λειτουργούν οι Ενοχές στον “Πλυμένο” Εγκέφαλο


 Μία από τις βασικές τακτικές που χρησιμοποεί η αριστερά και η Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Δύση, είναι η επίθεση στην εθνική ταυτότητα. Ένα από τα βασικά εργαλεία είναι αυτό των ενοχών. Οι τακτικές της προπαγάνδας προφανώς είναι πάρα πολύ καλά μελετημένες, κυρίως από τους ψυχολόγους της Σοβιετικής Ένωσης. Και όχι μόνο φυσικά.Για παράδειγμα στις ΗΠΑ οι διανοούμενοι δεν σταματούν να ουρλιάζουν για το πόσο βάρβαρα φέρθηκαν οι Αμερικανοί στους Ινδιάνους, ή στους μαύρους δούλους που έφερναν από την Αφρική για τις βαμβακοκαλλιέργειες του Νότου κλπ.

Στο μεταξύ οι Ινδιάνοι έσφαζαν ο ένας τον άλλο, οι Μάγιας και οι Αζτέκοι ήταν ανθρωποφάγοι, όπως και οι φυλές που πουλούσαν τους αιχμαλώτους που έπιαναν στην Αφρική. Αλλά αυτή η πλευρά του κόσμου δεν παρουσιάζεται ποτέ από τους διανοούμενους στο κοινό, και στο μυαλό του κοινού των ΗΠΑ και της ΕΕ ο κακός είναι  πάντα ο Αμερικανός ή ο Δυτικοευρωπαίος.

Έλεγα πριν λίγο καιρό, ότι οι Μουσουλμάνοι και οι μαύροι στις ΗΠΑ δεν είναι πάνω από το 15% του πληθυσμού, και παρόλα αυτά οι Αμερικανοί εξέλεξαν για πρόεδρο τους τον αριστερό μαύρο Μουσουλμάνο Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα, γιο ενός αντι-Αμερικανού Σιίτη Μουσουλμάνου από την Κένυα. Ο λόγος που οι Αμερικανοί ψήφισαν τον αριστερό μαύρο Μουσουλμάνο Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα, ήταν ακριβώς επειδή ήθελαν να εξιλεωθούν, λόγω των ενοχών με τις οποίες τους έχουν γεμίσει οι διανοούμενοι.

Στην συνέχεια ο Ομπάμα άρχισε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, διαλαλώντας ότι ο ρατσισμός είναι χαραγμένος στο DNA των Αμερικανών, και οι Αμερικανοί τον άκουγαν ευχαριστημένοι, νοιώθοντας ότι υφιστάμενοι αυτόν τον εξευτελισμό από τον πρόεδρο τους εξιλεώνονταν, αποτέλεσμα και πάλι των ενοχών με τις οποίες τους είχαν γεμίσει οι διανοούμενοι.

‘US not cured of racism, it’s a part of our DNA,’ Barack Obama says citing legacy of slaveryΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου