Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Για το Πουλί του Πούτιν

Ο Stephen Colbert είναι ένας αριστερός Αμερικανός παρουσιαστής, ο οποίος κάνει υποτίθεται σάτιρα. Είναι ο Λάκης Λαζόπουλος των ΗΠΑ. Υποτίθεται ότι κάνει σάτιρα, ενώ στην πραγματικότητα κάνει την πιο σκληρή προπαγάνδα. Είναι και από τους αγαπημένους των Ελλήνων δημοσιογράφων. Θυμάμαι την Σύλβια Κλιμάκη που έλεγε πόσο τον αγαπάει και τον εκτιμάει. Πάντα αψεγάδιαστο προφίλ η Σύλβια, η οποία έχει επενδύσει πολύ χρόνο μελετώντας τα αράπικα και τα κινέζικα.

Το τελευταίο που είπε ο Stephen Colbert για τον Τραμπ, on air φυσικά, είναι ότι το στόμα του Τραμπ μπορεί να χρησιμεύσει μόνο ως θήκη για το πουλί του Πούτιν (Trumps mouth is Putins cock holster). Βλέπε Washington Examiner “Stephen Colbert calls Trump's mouth 'Vladimir Putin's c—k holster'”.

Και αυτά τα λέει στο CBS, ένα μεγάλο Αμερικανικό κανάλι. Η εκπομπή του Colbert, το Late Show, είναι μία πολύ δημοφιλής εκπομπή για την αμερικανική αριστερά. Θέλω να πω δεν είναι ο Colberrt κανένας youtuber. Είναι ο Αμερικανός Λάκης Λαζόπουλος.

Εικόνα Stephen ColbertΝα  πω ότι ο μεγαλύτερος μέτοχος του CBS είναι Αμερικανοεβραίος. Οι Αμερικανοεβραίοι είναι συνήθως Democrats, όχι όλοι φυσικά αλλά κατά κανόνα, και είναι μαζί με την Μουσουλμανική Αδελφότητα εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Αν έχετε προσέξει ο αριστερός Εβραίος απατεώνας Bernie Sanders, ο οποίος είναι της πράσινης ενέργειας, είναι πάντα μαζί με τον Keith Ellison, ένα από τα κορυφαία στελέχη των Democrats.

Ο Keith Ellison είναι ένας αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος που κάνει τον Μπαράκ Χουσείν Ομμπάμα να μοιάζει μετριοπαθής. Ο Ellison ήταν μέλος του Nation of Islam, της μαύρης Ισλαμιστικής οργάνωσης των ΗΠΑ, η οποία είναι η Ισλαμική version της κομμουνιστικής Black Lives Matter, η οποία είναι η διάδοχος των Black Panthers.

Αν θυμάστε η Μουσουλμανική Αδελφότητα στήριξε στον Bernie Sanders και όχι την Hilary Clinton στις εσωκομματικές των Democrats, παρόλο που η Hilary είχε στο επιτελείο της την Huma Abedin, της οποίας πνευματικός είναι ο Αιγύπτιος Yossuf al-Qaradawi, ο σημαντικότερος ίσως εν ζωή διανοούμενος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Ο Qaradawi ζει στο Κατάρ, λόγω του κυνηγητού που η Μουσουλμανική Αδελφότητα υφίσταται στην Αίγυπτο.

Δεν λέω ότι ολόκληρη η Μουσουλμανική Αδελφότητα στήριξε τον Sanders και όχι την Κλίντον, γιατί προφανώς και στο εσωτερικό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμφέροντα.

Όσο η ΕΣΣΔ ήταν εχθρός των ΗΠΑ, τα Αραβικά και τα Εβραϊκά λόμπι στις ΗΠΑ ήταν κάπως ενωμένα, παρά την μεγάλη έχθρα που υπήρχε και μεταξύ τους, υπό την έννοια ότι οι Εβραίοι και οι Ισλαμιστές έβλεπαν την ΕΣΣΔ σαν την μεγαλύτερη απειλή που είχαν να αντιμετωπίσουν. Και γι’αυτό και δεν κυκλοφορούσαν στις ΗΠΑ θεωρίες συνωμοσίες όπως αυτές που έχουμε εθιστεί να ακούμε στην Ευρώπη. Οι Σοβιετικοί δεν είχαν καμία επιρροή στον δημόσιο λόγο των ΗΠΑ, ενώ την Ευρώπη τροφοδοτούσαν με πετρέλαιο οι σύμμαχοι της ΕΣΣΔ, πχ Λιβύη, Αλγερία.

Όχι ότι οι Άραβες του Κόλπου δεν ήθελαν να καλλιεργούν θεωρίες συνωμοσίας. Φυσικά και ήθελαν, ειδικά μέχρι το 1979, όσο υπήρχε ο άξονας Ισραήλ-Ιράν. Απλά οι Άραβες του Κόλπου δεν τολμούσαν να χρηματοδοτούν θεωρίες συνωμοσίες στις ΗΠΑ, γιατί γνώριζαν ότι το Ισραήλ ήταν το σημαντικότερο πάτημα των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, και οι ΗΠΑ ήταν σύμμαχος των Αράβων του Κόλπου απέναντι στην ΕΣΣΔ. Ενώ στην Ευρώπη πολλές χώρες ήταν ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ, και πολλές μάλιστα και πιο κοντά στην ΕΣΣΔ.

Τώρα υπάρχουν στις ΗΠΑ αυτοί που θέλουν βελτίωση των σχέσεων με την Ρωσία, κάτι που θίγει την Μουσουλμανική Αδελφότητα και την Κίνα, και υπάρχουν αυτοί που θέλουν σκληρή στάση απέναντι στην Ρωσία. Οι Εβραίοι είναι μοιρασμένοι. Υπάρχουν οι Αμερικανοεβραίοι, οι οποίοι είναι κατά κανόνα Democrats και εχθρικοί προς τον Τραμπ, και υπάρχουν οι Ισραηλινοί, οι οποίοι έχουν πολύ καλές σχέσεις με την Ρωσία και τον Τραμπ.

Επομένως οι άνθρωποι του Τραμπ έχουν κίνητρο να λανσάρουν στις ΗΠΑ θεωρίες συνωμοσίας, γιατί οι Αμερικανοεβραίοι που είναι πάντα πολύ δυνατοί στην θολοκουλτούρα είναι στο απέναντι στρατόπεδο. Αλλά και πολλοί αντίπαλοι του Τραμπ στους Democrats έχουν κίνητρο να λανσάρουν θεωρίες συνωμοσίας, γιατί το Ισραήλ είναι πλέον σύμμαχος της Ρωσίας.

Βλέπετε ότι τα συμφέροντα των Αμερικανοεβραίων και των Ισραηλινών είναι διαφορετικά,, γιατί τους Ισραηλινούς τους συμφέρει να έχουν καλές σχέσεις με την Ρωσία, ενώ τους Αμερικανοεβραίους δεν τους συμφέρει αυτός ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό των ΗΠΑ για το αν οι ΗΠΑ θα έχουν ή όχι καλές σχέσεις με την Ρωσία. Γιατί οι καλές σχέσεις με την Ρωσία δυσκολεύουν τις καλές σχέσεις με την Κίνα και την Μουσουλμανική Αδελφότητα, και δημιουργούνται δύο στρατόπεδο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, και αυτό δεν ευνοεί καθόλου τις μειοψηφίες. Γιατί πάνω στον καυγά είναι σίγουρο ότι οι πλειοψηφίες θα χρησιμοποιήσουν τις μειοψηφίες.

Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Αμερικοεβραίους. Ισχύει και για τους μαύρους Αμερικανούς, και για τους Μουσουλμάνους Αμερικανούς, και για τους Αμερικανούς που κατάγονται από την Λατινική Αμερική κλπ. Αναφέρομαι στους Αμερικανοεβραίους επειδή με ενδιαφέρουν περισσότερο. Αλλά πάρα πολλά από αυτά που ισχύουν για τους Αμερικανοεβραίους ισχύουν και για όλες τις άλλες μειοψηφίες. Βλέπετε ότι ακόμη και τους gay και τις γυναίκες (φεμινίστριες) προσπαθεί να ξεσηκώσει η αριστερά και η Μουσουλμανική Αδελφότητα εναντίον των straight και των ανδρών, ώστε να διχάσει και να ξεσπάσει ένας πόλεμος gay-straight, ανδρών-γυναικών, λευκών-μαύρων, Χριστιανών-Μουσουλμάνων κλπ. Εκμεταλλεύονται όλες τις μειοψηφίες για να διχάσουν, και αυτό αφορά φυσικά και τους Αμερικανοεβραίους.

Επιπλέον, στις ΗΠΑ έχουν πια μεγάλη επιρροή και τα καρτέλ ναρκωτικών που υποστηρίζονται από το Ιράν, την Χεζμπολάχ, την Βενεζουέλα κλπ, οι οποίοι είναι από τους βασικούς διανομείς των θεωριών συνωμοσίας, βασιζόμενοι στο κλασσικό Σοβιετικό μοντέλο. Μιλάω για τα καρτέλ της κόκας, γιατί τα καρτέλ των συνθετικών ναρκωτικών, πχ μεθαμφιταμινούχα λαμβάνουν μεγάλη υποστήριξη από την Κίνα. Και όταν μιλάμε για τείχος στα σύνορα με το Μεξικό στην πραγματικότητα εννοούμε για πόλεμο με τα καρτέλ.

Αλλά φυσικά πολύ μεγαλύτερη επιρροή έχουν στις ΗΠΑ αυτοί που συνεργάζονται με την Κίνα και την Μουσουλμανική Αδελφότητα, γιατί είναι αυτοί που έχουν τα πολλά λεφτά, και όχι τα καρτέλ ναρκωτικών. Αλλά αυτοί που συνεργάζονται με την Κίνα ή τους Μεξικανούς βιομηχάνους, δίνουν χρήματα πχ στην Black Lives Matter, η οποία έχει στρατιωτική υποστήριξη από την Κούβα κλπ. Υπάρχει δηλαδή μία ανίερη συμμαχία. Αν εγώ πχ μπορώ να δώσω λεφτά και όχι στρατιωτική υποστήριξη, δίνω χρήματα σε οργανώσεις που συνεργάζονται με χώρες που παρέχουν και στρατιωτική υποστήριξη.

Βλέπετε τι γίνεται στις ΗΠΑ. Στα πανεπιστήμια δεν επιτρέπεται πια να μιλήσεις αν δεν είσαι Democrat, οι αναρχιικοί τα σπάνε στους δρόμους, και γενικότερα υπάρχει η πόλωση που υπήρχε την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, όταν οι Σοβιετικοί και οι Κουβανοί υποστήριζαν και ξεσήκωναν τους Black Panthers εναντίον της Αμερικανικής κυβέρνησης, ζητώντας να μην πηγαίνουν οι μαύροι Αμερικανοί στρατό, καθώς και να αποσυρθούν οι ΗΠΑ από το Βιετνάμ. Και τελικά οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν να πάρουν τον πούλο από το Βιετνάμ.

Και όλα αυτά για το πουλί του Πούτιν.
“Stephen Colbert calls Trump's mouth 'Vladimir Putin's c—k holster'”Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου