Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Η Εκδίκηση της Δεξιάς Γκόμενας

Δήλωσε η όμορφη Άννα Ασημακοπούλου ότι έκανε τάμα και βρήκε τον ιδανικό γκόμενο. Και μάλιστα τον βρήκε και με προξενιό. Και με τάμα και με προξενιό. Ξεσηκώθηκαν οι δημοσιογράφοι. Η επίθεση που έκανε η όμορφη Άννα Ασημακοπούλου εντάσσεται στα πλαίσια των culture wars, με τα οποία στην Ελλάδα δεν είμαστε εξοικειωμένοι, αφού όλοι οι δημοσιογράφοι είναι αριστεροί, και άρα δεν μπορεί να υπάρξει culture war.Είχα ανεβάσει πρόσφατα το βιντεάκι με την Μαίρη Συνατσάκη, στο οποίο έλεγε “αχ Θεέ μου, βοήθησε με να πληρώσω λίγο στα διόδια”, και μετά λέει “3.80? Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις για μένα”? Είναι πολύ σύνηθες για τους αριστερούς να ειρωνεύονται τον Χριστιανισμό. Στα πλαίσια της Θεολογίας της Απελευθέρωσης ο Θεός δεν έχει αξία αν δεν σου δίνει χρήματα. Θεολογία της Απελευθέρωσης είναι να ακούς στην εκκλησία αυτά που ακούς στην ΕΡΤ. Βλέπε “Μαίρη Συνατσάκη VS Θεός”.

Όπως λοιπόν η Μαίρη Συνατσάκη λέει “τι να σε κάνω Θεέ αν δεν μπορείς να μου δώσεις χρήματα”, έτσι η Άννα Ασημακοπούλου λέει ότι προσευχήθηκε στον Θεό για να της βρει τον ιδανικό σύντροφο, εννοώντας ότι πιστεύει στον Θεό.

Ταυτόχρονα, η Ασημακοπούλου χρησιμοποίησε μία ακόμη πολύ σκληρή λέξη στα πλαίσια των culture wars, την λέξη “προξενιό”. Το “προξενιό” πηγαίνει κόντρα στο βασικό αφήγημα της αριστεράς, που είναι ότι οι γυναίκες είναι πονηρές και θέλουν τους άντρες μόνο για τα λεφτά τους, ενώ οι άντρες είναι αθώοι και θέλουν τις γυναίκες μόνο για την ομορφιά τους και τίποτα άλλο, χωρίς καμία υστεροβουλία. Και άρα και οι γυναίκες θα πρέπει να είναι αθώες σαν τους άντρες, και να κάνουν σεξ με όποιον τους γυαλίσει, χωρίς να τις ενδιαφέρει η γνώμη κανενός.

Αυτό ήταν το βασικό αφήγημα της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία έβλεπε τους θεσμούς της οικογένειας και της Εκκλησίας πολύ ανταγωνιστικούς προς το κράτος. Η αριστερά προσπαθεί να πείσει τις γυναίκες ότι δεν πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στο να κάνουν οικογένεια, αλλά στο να ανακαλύψουν και να ικανοποιήσουν την σεξουαλικότητα τους. Βλέπε “Laura Southern VS Φεμινίστριες”.

Αυτό το σοβιετικό πρότυπο το έφερε στην Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ, διαλύοντας το μέχρι τότε Χριστιανικό πρότυπο, που ακόμη και σήμερα έχουν οι γυναίκες που στολίζουν τα σπίτια τους με σεμεδάκια, σε πείσμα της κάθε αριστερής ψώλας που έχει κάνει στον κώλο τατουάζ.

Το προξενιό είναι το ακριβώς αντίθετο από το πρότυπο που προωθεί η αριστερή προπαγάνδα. Όπως η αριστερά λέει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να δίνουν πρώτα και πάνω απ’όλα έμφαση στην σεξουαλικότητα τους, έτσι το προξενιό λέει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να βάζουν πάνω απ’όλα την λογική τους όταν επιλέγουν σύντροφο, και να αναζητούν έναν σύντροφο που τους ταιριάζει, και που μπορεί να τους προσφέρει ασφάλεια. Χωρίς η ασφάλεια να σημαίνει απαραίτητα πλούτο. Περισσότερο με τον χαρακτήρα του ο άντρας μπορεί να δημιουργήσει σε μία γυναίκα το αίσθημα της ασφάλειας παρά με τα λεφτά του.

Το αφήγημα της αριστεράς μπάζει από παντού. Πρώτα πρώτα γιατί εμείς που γουστάρουμε όμορφες γυναίκες είμαστε αθώοι, και δεν είναι αθώες και οι γυναίκες που θέλουν κάποιον που να μπορεί με κάποιον τρόπο να τους προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον, μέσα στο οποίο θα γεννήσουν τα παιδιά τους και θα φτιάξουν την οικογένεια τους? Όσο αθώο είναι ένας άντρας να προτιμάει μία κούκλα από μία μέτρια, τόσο αθώο είναι και μία γυναίκα να προτιμάει έναν πλούσιο από έναν φτωχό, ή έναν φιλόδοξο από κάποιον χωρίς κίνητρα, έναν εργατικό από έναν τεμπέλη, έναν όμορφο από έναν άσχημο.

Οι γυναίκες πρέπει να ψάχνουν την ασφάλεια για να κάνουν οικογένεια. Δεν είναι αυτό πάρα πολύ αθώο και πάρα πολύ όμορφο? Όπως και εμείς πρέπει να ψάχνουμε μία γυναίκα με καλό χαρακτήρα, με κωλάρα και με βυζάρες, ώστε να την πηδάμε και να γουστάρουμε. Δεν είναι και αυτό πάρα πολύ αθώο και πάρα πολύ όμορφο? Η αρμονία και η αθωότητα είναι η γυναίκα να ψάχνει για ασφάλεια για να γεννήσει τα παιδιά της, και ο άντρας να ψάχνει για ομορφιά και νιάτα. Άμα γεννήσει η γυναίκα, και άμα χωρίσει μπορεί και αυτή να ψάχνει για ομορφιά και φρεσκάδα. Το Χριστιανικό πρότυπο έχει αξία για τις πρώτες δεκαετίες μίας γυναίκας. Μετά τον γάμο, αν ο γάμος δεν πετύχει, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Και αν οι πιτσιρίκες είναι μαζεμένες, και το φυλάνε λίγο, θα δίνουν κίνητρο και στους άντρες να θέλουν να τις παντρευτούν. Και αν οι πιτσιρίκες το φυλάνε λίγο, θα ανεβαίνει και η σεξουαλική αξία των μεγαλυτέρων γυναικών. Γιατί αν οι πιτσιρίκες το φυλάνε, θα σου πει μία πενηντάρα χωρισμένη “εγώ δεν είμαι τριαντάρα, αλλά το έχω εδώ να έρθεις να το πάρεις όποτε γουστάρεις”. Γυναικεία αλληλεγγύη. Δεν είναι αυτό αρμονία? Οικογένεια για την πιτσιρίκα και σεξ για την μεγαλύτερη.

Επομένως αυτό που είπε η όμορφη Άννα Ασημακοπούλου μην το βλέπετε σαν μία χαζομάρα που της ήρθε ξαφνικά να πετάξει. Η Αννούλα είναι παμπόνηρη. Ξεκίνησε ένα culture war. Ήταν η εκδίκηση της δεξιάς γκόμενας. Οι άντρες πρέπει να κάνουμε τάμα να γνωρίσουμε κάποια σαν την Άννα, και αν χρειαστεί να βάλουμε να μας κάνουν και προξενιό.

Η Αννούλα βέβαια εστήριξε Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές. Δεν το ξεχνάμε. Αλλά για τις όμορφες κάποια πράγματα τα παραβλέπουμε.

Εικόνα Άννα  

3 σχόλια:

  1. Τι εννοεις οταν λες οτι το χριστιανικο προτυπο εχει σημασια για τις πρωτες δεκαετιες μιας γυναικας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πιο σημαντικό το Χριστιανικό πρότυπο μέχρι η γυναίκα να κάνει παιδιά και οικογένεια? Αν γίνει τσούλα και γεμίσει τατουάζ στα 50 της είναι λιγότερο επώδυνο απ'ότι αν το κάνει στα 15 της

      Διαγραφή