Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Εύα Αντωνοπούλου

Πήγε μία λευκή καθηγήτρια να πει στους μαθητές να χαμηλώσουν την μουσική στο σχολικό πάρτυ, και την πετάξανε κάτω, και μετά στην πισίνα μαζί με τους σκύλους της. Και μιλάμε για μία γυναίκα 68 χρονών, η οποία έχει περάσει και κάτι ψιλοεγκεφαλικά κλπ. Θα το δείξει αυτό η Εύα Αντωνοπούλου στο Ελληνικό Aljazeera του Αλαφούζου? Όλη την προπαγάνδα των Black Lives Matter μια χαρά την δείχνει.

Στο μεταξύ μεγάλη ευθύνη έχει το Hollywood, πχ ο Κουέντιν Ταραντίνο, γιατί ανεβάζει συνέχεια ταινίες για να ξεσηκώσει τους μαύρους Αμερικανούς εναντίον των λευκών Αμερικανών, οι οποίοι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία (περίπου 90%) του πληθυσμού, και φυσικά όχι για να προωθήσει τα συμφέροντα της μαύρης μειοψηφίας.

Αν τώρα πάει αυτή η γυναίκα σε ένα δικαστήριο, και ζητήσει να της δώσει ο Κουέντιν Ταραντίνο μία αποζημίωση 100 ευρώ, λόγω του μίσους που καλλιεργεί με τις ταινίες του στους μαύρους Αμερικανούς εναντίον των λευκών Αμερικανών, θα βρεθεί ένας δικαστής να της τα δώσει τα 100 ευρώ?

Αν όμως πάει μία γυναίκα και πει ότι κάποιος στην εταιρεία που εργάζεται της είπε ότι έχει ωραίο κώλο, και πέσει σε κανέναν αριστερό δικαστή, θα της επιδικάσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια αποζημίωση για sexual harassment, ίσως και εκατομμύρια, και ο υπάλληλος θα χάσει αμέσως την δουλειά του. Αυτή η γυναίκα που έφαγε ξύλο το δίκιο της από που θα το βρει οεο?

To sexual harassment είναι μία στάνταρ διαδικασία που χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν και το Fox News, γιατί ξέρουν ότι αν πέσουν σε αριστερό δικαστή θα τους επιδικάσει εκατομμύρια εναντίον του Fox.

H Megyn Kelly πήρε 20 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση, και καθάρισε και τον διευθυντή του Fox, τον Roger Ailes, που ήταν αυτός που έκανε το Fox αυτό που είναι, με τα λεφτά των Murdoch φυσικά, και μετά σηκώθηκε και πήγε και στο MSNBC η ψωλού, και όλα μια χαρά. Πριν λίγες μέρες καθάρισαν και τον Bill OReilly, τον πιο δημοφιλή παρουσιαστή του Fox, πάλι για sexual harassments.

Old White Lady Thrown Into Pool By Black Teen. Media Silent.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου