Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Aljazeera Hellas

Δείτε εδώ ενημέρωση το Ελληνικό Aljazeera του Αλαφούζου. Βάζει η ντεκαβλάρα η Σία ένα αριστερόνι να παρουσιάσει την συνάντηση Τραμπ-Βασιλιά Σάλμαν-Σίσι (ΗΠΑ-Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος) σαν μία συνάντηση συμμοριών. Νομίζω η ρεπόρτερ είναι το αριστερόνι η Βάνα Κατρουλού, και λέει “πολλοί χρήστες του διαδικτύου παρομοίασαν τους Τραμπ-Σίσι-Σάλμαν σαν μία συμμορία κακών βγαλμένη από κόμικ”.

Δίνει το Aljazeera σαν είδηση το τι γράφουν οι αριστεροί και οι Ισλαμιστές στο διαδίκτυο, και παρουσιάζει την συμμαχία ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας-Αιγύπτου εναντίον του Ιράν και της Χεζμπολάχ σαν μία συμμορία κακών από κόμικ. Το κανονικό Aljazeera, στην αγγλική του έκδοση τουλάχιστον, είναι πολύ καλύτερο από το μπορντέλο του Αλαφούζου με την ντεκαβλάρα την Σία. Φαντάζομαι στην Αραβική του έκδοση θα είναι τα ίδια χάλια με τον ΣΚΑΙ.

Και το Aljazeera του Αλαφούζου είναι και το σοβαρό μας κανάλι. Μετά κυλάμε στα ιρανοβενεζουελάνικα. Δηλαδή ότι μάθουμε από την ντεκαβλάρα την Σία, γιατί μετά πέφτουμε στην Μπουσδούκου, την Τσαπανίδου, τον Αυτιά, τον Παπαδάκη και την ΕΡΤ ΕΑΜΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου