Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

A Murder of Crows


Αξίζει να δείτε το έργο, ή έστω τα πρώτα λεπτά του. Εξηγεί ότι η αμερικανική δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη, και ότι είναι μόνο για τους πλούσιους. Εξηγεί ότι αν δεν υπήρχαν δικηγόροι δεν θα χρειαζόμασταν δικηγόρους κλπ κλπ.


Αυτό το έργο δημιουργήθηκε στο Hollywood, κυρίως όμως για να προβληθεί στην Ασία, την Λατινική Αμερική και την Αφρική, ώστε να δείξουν οι δικτάτορες των εκεί χωρών πόσο καλό είναι για τους πολίτες των χωρών τους να μην έχουν ανεξάρτητο δικαστικό σύστημα, ώστε να βασίζονται στον καλό και αγαθό ηγέτη τους. Όπως μας έλεγαν στην Ελλάδα το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ “να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή”, όπως έστειλαν τις καθαρίστριες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για γραμματείς κλπ.

Απορούμε κάποιες φορές με τα έργα που βγάζει το Hollywood, αλλά αν σκεφτούμε ότι τα έργα αυτά προορίζονται για την Λατινική Αμερική, Ασία και την Αφρική, ακόμη και για την Ευρώπη, αφού τα έσοδα του Hollywood προέρχονται πλέον κυρίως από τον υπόλοιπο κόσμο και λιγότερο από τις ΗΠΑ, και πολλές φορές χρηματοδοτούνται απευθείας από τους Κινέζους, τους Μεξικάνους, τους Ισλαμιστές και τους Λατίνους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου