Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Μπουσδούκου VS Τραμπ


Η Μπουσδούκου λέει ότι ο Τραμπ είναι σαν τον Ερντογάν. Και ο αριστερός ακαδημαϊκός συμφωνεί φυσικά. Στο μεταξύ ο Ερντογάν είναι Αδελφός Μουσουλμάνος (Ισλαμιστής σοσιαλιστής), και αυτά που λέει είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που λέει η Μπουσδούκου και ο Μπογδάνος (δυτικοί σταυροφόροι κλπ). Ενώ ο Τραμπ είναι αντι-Ισλαμιστής δεξιός, που θέλει μάλιστα να ανακηρύξει την Μουσουλμανική Αδελφότητα τρομοκρατική οργάνωση, όπως συμβαίνει και στην Ρωσία, και θα το έκανε αν μπορούσε, και αν δεν φοβόταν τις τεράστιες αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Και όσο ο Ερντογάν τα έβρισκε με τα αγαπημένα στους Μπογδανομπουσδούκους Ιράν και Βενεζουέλα μια χαρά τον αγαπούσαν οι Μπογδανομπουσδούκοι. Τώρα που η Τουρκία έχει τα προβληματάκια της με το Ιράν έγινε ο Ερντογάν κακός.

Θα δείτε ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, όπου και να υπάρχουν εκλογές στον πλανήτη, σύμφωνα με τους Έλληνες δημοσιογράφους ο αριστερός υποψήφιος είναι καλύτερος για την Ελλάδα,  είτε επειδή αγαπάει την Ελλάδα πιο πολύ από τον δεξιό υποψήφιο, είτε επειδή ο δεξιός υποψήφιος αγαπάει την Τουρκία περισσότερο από την Ελλάδα κλπ. Πάντα για κάποιον μαγικό λόγο ο αριστερός ή κεντροαριστερός υποψήφιος είναι για την Ελλάδα καλύτερος σύμφωνα με τους Μπογδανομπουσδούκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου