Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Οι Πέτροι Τατσόπουλοι των ΗΠΑ (Truth Revolt)


Οι Πέτροι Τατσόπουλοι των ΗΠΑ είναι πολύ πιο μπροστά από τον δικό μας Πέτρο Τατσόπουλο, και πολύ πιο οργανωμένοι, και μέσω οργανώσεων που είναι και καλά οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επιτίθενται σε όποιον δημόσιο λειτουργό τολμάει να κάνει κάποια αναφορά στον Χριστιανισμό. Ενώ φυσικά δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα όταν οι οργανώσεις των ακαδημαϊκών κάνουν εκστρατείες υπέρ του αριστερού μαύρου Μουσουλμάνου Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα και εναντίον του Τραμπ, όταν δεν αφήνουν δεξιούς ομιλητές να πλησιάσουν τα πανεπιστήμια, πχ Berkeley κλπ.

Τέλος πάντων όμως, η παράνοια τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που κάνουν τον Πέτρο Τατσόπουλο να μοιάζει με τον πιο πιστό Χριστιανό. Μία ακαδημαϊκός ανέφερε έναν φοιτητή επειδή πριν ξεκινήσει το μάθημα τολμούσε να διαβάζει και να έχει δίπλα του την Βίβλο, και η παρουσία της Βίβλου προσέβαλε την ακροαριστερή ακαδημαϊκό.

Το Truth Revolt, όπως και το Frontpage Mag, εκδίδεται από τον Αμερικανoεβραίο David Horrowitz, και σκοπό έχει να ξεβρακώνει τα αριστερά media. Στο Παλαιστινιακό είναι προφανώς φιλο-Ισραηλινό, αλλά το Παλαιστινιακό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του site, και αν σας ενοχλεί μπορείτε να το αγνοείτε και να παρακολουθείτε τον πόλεμο του Horrowitz στα αριστερά media.

Ο David Horroitz είναι πρώην κομμουνιστής, ήταν πολύ χωμένος, είχε κονέ μέχρι και με τους Μαύρους Πάνθηρες, και είναι ότι καλύτερο έχω βρει στα Αμερικανικά ΜΜΕ. Πολύ πιο ουσιαστικός από το αγαπημένο μου FOX News.

Αν μπορείτε να αγνοείται τις θέσεις του στο Παλαιστινιακό, οι οποίες θα σας πέσουν λίγο βαριές, νομίζω ότι όσοι είστε ΝΔ θα εκτιμήσετε το site του. Διαβάζετε το γνωρίζοντας ότι είναι Εβραίος, αγνοήστε τις απόψεις του για το Ισραήλ, θεωρείτε τες αν θέλετε μη αντικειμενικές, και επικεντρωθείτε στο ξεβράκωμα που κάνει στην Αμερικανική αριστερά και στα αριστερά media, που είναι και το βασικό θέμα του Horrowitz. Γιατί το βασικό θέμα του Horrowitz δεν είναι το Παλαιστινιακό αλλά η Αμερικανική αριστερά.

Για να εγγραφείτε στο newsletter πηγαίνετε κάτω κάτω και πατάτε το Join the Fight, και επιλέγετε τι ενημερώσεις επιθυμείτε. Τα site του Horrowitz είναι μοναδικά, με την έννοια ότι είναι δηλωμένα αντι-Κομμουνιστικά και αντι-Ισλαμικά, και αυτό πιστέψτε ελάχιστοι τολμάνε να το κάνουν. Δείτε τι επιθέσεις γίνονται στο Fox News, το οποίο είναι το μόνο αντι-αριστερό κανάλι, και καθόλου αντι-Ισλαμικό. Πριν λίγες μέρες έφαγαν τον καλύτερο του παρουσιαστή, τον Bill O Reilly, βγάζοντας πολλές γυναίκες ταυτόχρονα να τον κατηγορήσουν για sexual harassment, και αναγκάζοντας τις εταιρείες να κόψουν την διαφήμιση στην εκπομπή του.

Σε μία από αυτές, που ήταν μαύρη, της είχε πει “you are hot chocolate”. Αλλά έτσι και το πάει στα δικαστήρια, και πέσει σε κάποιον αριστερό δικαστή, μπορεί να βγάλει αποζημίωση κατά του FOX 10 εκατομμύρια δολάρια, 30 εκατομμύρια δολάρια, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Και όταν θέλουν να φάνε κάποιον δεξιό δημοσιογράφο, βγάζουν 10 ψώλες μαζί να του κάνουν επιθέσεις, και τον διώχνουν.

“Professor Offended by Student Reading Bible, Calls Department Chair to Make Him Stop”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου