Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

The Epoch Times VS Κίνα


Το Epoch Times είναι ένα Κινέζικο site που λειτουργεί σε πολλές χώρες εκτός Κίνας. Φαντάζομαι ότι θα παίρνει χρήματα και από την Ταιβάν. Πολύ καλό site, απαγορευμένο φυσικά στην Κίνα γιατί είναι  ασκεί κριτική στο καθεστώς. Η σελίδα είναι μπλοκαρισμένη στην Κίνα. Fake news που λέει και ο Μπογδάνος.

 Στο άρθρο αυτό γράφει για την πρωτοπορία της Κίνας στην παραγωγή συνθετκών ναρκωτικών (μεθαμφεταμίνη κλπ), και την υποστήριξη της Κίνας στα αντίστοιχα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής. Γράφει το άρθρο και για τον ναρκοπόλεμο που πρώτοι έκαναν οι Βρετανοί στην Κίνα το 1841.

Στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε αντι-Ρωσικά sites από τίποτα επιχειρηματίες που συνεργάζονται με την Τουρκία ή τους Άραβες, αλλά ποτέ κανένα αντι-Κινεζικό site, αφού και οι Ρώσοι και οι Άραβες πουλάνε πετρέλαιο στην Κίνα, ενώ οι Κινέζοι κάνουν επενδύσεις δισεκατομμυρίων στην Τουρκία.

Υπό αυτή την έννοια είναι κάτι σπάνιο να βρεις αντι-Κινεζικό site στην Ελλάδα, αφού και η Ελλάδα ζητάει επενδύσεις από την Κίνα. Και ποιος να κάνει κριτική στην μητέρα Κίνα? Η Μπουσδούκου? Η Σύλβια έμαθε και τα Κινέζικα.


China Is Fueling a Drug War Against the US”,
http://www.theepochtimes.com/n3/1915904-china-is-supplying-a-drug-war-against-the-united-states/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου