Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Ο Ντόναλντ Τραμπ, οι Συμμορίες του Los Angeles, και η Μαίρη Συνατσάκη


Η MS-13 είναι μία από τις πιο σκληρές συμμορίες των ΗΠΑ, με έδρα το Los Angeles της Καλιφόρνια, και έχει έναν στρατό 10.000 ανδρών περίπου στις ΗΠΑ, και 30.000 ανδρών παγκοσμίως. Τα μέλη της προέρχονται από την Κεντρική Αμερική, κυρίως από το Ελ Σαλβαδόρ, και ξεκίνησαν πηγαίνουν στις ΗΠΑ την δεκαετία του 80, όταν στην Κεντρική Αμερική μαίνονταν εμφύλιοι πόλεμοι, με τους Αμερικανούς και τους Σοβιετικούς να βρίσκονται πίσω από τις αντιμαχόμενες πλευρές. Πολλά από τα μέλη της συμμορίας έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις των χωρών τους.Η MS-13 ελέγχει μεγάλο μέρος των ναρκωτικών και της πορνείας των ΗΠΑ, και υποστηρίζεται μεταξύ άλλων από την θυγατρική του Ιράν την Λιβανέζικη Χεζμπολάχ. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κηρύξει τον πόλεμο στην MS-13, και όλη η ιστορία που ακούτε για το τείχος με το Μεξικό έχει να κάνει με τον πόλεμο του Ντόναλντ Τραμπ με τις συμμορίες και τα καρτέλ που υποστηρίζονται από το Ιράν, την Κίνα, την Κούβα, την Βενεζουέλα κλπ. Το τείχος περισσότερο αποσκοπεί στο να σταματήσει την εισροή των ναρκωτικών στις ΗΠΑ, ώστε να σκάσει τις συμμορίες των ΗΠΑ, παρά να σταματήσει την εισροή λαθρομεταναστών.

Ο Τραμπ έχει  δημοσίως κατηγορήσει τον Ομπάμα για την ενδυνάμωση της συμμορίας τα τελευταία χρόνια, φαντάζομαι λόγω των πολλών δισεκατομμυρίων που ο Ομπάμα έδωσε στο Ιράν. Η MS-13 συνεργάζονται με τους Los Zetas, μία από τις πιο σκληρές Μεξικανικές συμμορίες, της οποίας τα μέλη είναι συνήθως άνδρες που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του Μεξικού. Οι άνδρες των Los Zetas και της MS-13 έχουν την ικανότητα να κάνουν ακόμη και ανταρτοπόλεμο. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στις ΗΠΑ, πολλές από τις εξεγέρσεις που βλέπετε στα πανεπιστήμια εναντίον του Τραμπ, τις χρηματοδοτούν τα καρτέλ ναρκωτικών. Μην ξεχνάτε επίσης την συμμαχία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας με την αριστερά, η οποία αριστερά ηγεμονεύει και στα Αμερικανικά πανεπιστήμια. Το Berkeley, ένα από τα πιο αριστερά Αμερικανικά πανεπιστήμια, έχει αρχίσει να κόβει τους δεξιούς ομιλητές, χαρακτηρίζοντας τις ομιλίες τους “hate speech”, δηλαδή ομιλίες μίσους, λέγοντας ότι οι ομιλίες μίσους δεν προστατεύονται από το Σύνταγμα και τις διατάξεις του περί ελευθερίας της έκφρασης.

Να πω ότι τα τατουάζ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι των συμμοριών αυτών, και τα μέλη των συμμοριών θεωρούν μεγάλη τιμή να καλύπτουν το σώμα τους με τα τατουάζ που διηγούνται την ζωή τους. Οι συμμορίες αυτές είναι πολύ οργανωμένες και μέσα στις φυλακές των ΗΠΑ, όπου στρατολογούν νέα μέλη.

 Θα έχετε δει και την Μαίρη Συνατσάκη να προωθεί τα τατουάζ, και να περιγράφει τι σημαίνει για την ζωή της κάθε τατουάζ. Και να λέει και πόσο δυνατός είναι κάποιος που κάνει τατουάζ στην πλάτη, επειδή λέει το τατουάζ στην πλάτη πονάει πάρα πολύ, και η ίδια δεν τολμάει να κάνει. Και φυσικά λέει και πόσο μάγκας είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, επειδή που και που τον παίρνει χωρίς τύψεις κλπ κλπ.

Και φυσικά είναι και pro-Islam, κάτι αδιανόητο για τους αριστεορούς των προηγούμενων δεκαετιών, οι οποίοι τα έπαιρναν είτε από τους Σοβιετικούς, είτε από σοσιαλιστές δικτάτορες συμμάχους των Σοβιετικών, πχ Καντάφι, Άσαντ, Αραφάτ, όταν οι Ισλαμιστές ήταν σύμμαχοι των Αμερικανών και πολεμούσαν τους Σοβιετικούς. Τότε οι αριστεροί έσταζαν φαρμάκι για τους Ισλαμιστές. Τώρα τους αριστερούς τους ενοχλεί ο Ισλαμισμός της Σαουδικής Αραβίας, αλλά λατρεύουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ισλαμικός σοσιαλισμός), την οποία υποστηρίζουν το Ιράν, το Κατάρ και η Τουρκία. Γι’αυτό και βλέπετε τα ξέκωλα των ΜΜΕ να συνδυάζουν τατουάζ με μαντίλες, Ισλάμ και ανοιχτούς κώλους, και διάφορα άλλα πράγματα, τα οποία φαίνονται αντιφατικά αν δεν γνωρίζεις την συμμαχία της αριστεράς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Ωστόσο η MS-13 αποθαρρύνει πλέον τα νέα μέλη τους από το να γεμίζουν το σώμα τους με τατουάζ, ώστε να μπορούν να περνάνε απαρατήρητα. Η οργάνωση έχει στρατολογήσει στις ΗΠΑ και πάρα πολλούς δικηγόρους, λογιστές, στελέχη τραπεζών, και είναι πλέον πολύ ισχυρή σε αυτό που λέμε “white collar crime”, δηλαδή οικονομικά εγκλήματα από ανθρώπους που βρίσκονται ψηλά στην κοινωνική πυραμίδα.

“Los Zetas and Hezbollah, a Deadly Alliance of Terror and Vice”

“How MS-13, One of America’s Most Dangerous Gangs, is Funded”

“Why The Deadliest Gang In The World Might Be Rethinking Face Tattoos”

“Ties Between Gang, Fences Probed”Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου