Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

La Revolution VS Street Fight


Συνεχίζει την επανάσταση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ η όμορφη Σύλβια Κλιμάκη, ποστάροντας φωτογραφίες του αριστερού New Yorker. Βλέπετε οι εφοπλιστές που αγαπάει η όμορφη Σύλβια μεταφέρουν πετρέλαιο από τους Άραβες και το Ιράν στην Κίνα, και εμπορεύματα της Κίνας προς τους Άραβες και τους Ιρανούς.Και οι άνθρωποι φυσικά θίγονται από την πολιτική του Τραμπ, ο οποίος ενθαρρύνει τους Ρωσικούς αγωγούς προς την Ευρώπη, την Ινδία, την Ιαπωνία και την Νότια Κορέα, προκειμένου να σπάσει τον άξονα της Κόκκινης Τζιχάντ (Ρωσία-Ιράν), και τον άξονα Ρωσίας-Κίνας. Οπότε η επανάσταση συνεχίζεται, μια και η Σύλβια δεν τα έμαθε τσάμπα τα Αράπικα και τα Κινέζικα.

Διάβαζα τις συμβουλές του Ben Shapiro για το πως πρέπει ένας δεξιός να κάνει debate με έναν αριστερό. Και έλεγε τα αυτονόητα. Ο αριστερός πάντα παριστάνει τον φιλάνθρωπο κλπ, και επιτίθεται στον δεξιό επειδή είναι απάνθρωπος κλπ. Επομένως, εφόσον οι αριστεροί αποφεύγουν πάντα μιλήσουν για νούμερα και να μπούνε στην ουσία των οικονομικών θεμάτων, θα πρέπει οι δεξιοί να μιλάνε στους αριστερούς για τα οικονομικά τους κίνητρα. Κάτι που οι δεξιοί αποφεύγουν λόγω υπερβολικής ευγένειας. Όπως όμως λέει και ο David Horowitz, οι δεξιοί δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τα debates με τους αριστερούς σαν αγώνες τένις, αλλά σαν αγώνες street fight.


Αγώνας τένις είναι να προσπαθείς να πείσεις την Σύλβια ότι οι δεξιοί δεν είναι βρυκόλακες. Street fight είναι να της πεις για τους εφοπλιστές που την προσλαμβάνουν, και συνεργάζονται είτε με τους Άραβες, είτε με τους Ιρανούς είτε με τους Κινέζους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου