Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Ανθρώπινα Δικαιώματα Kiss my Ass

Ανθρώπινα Δικαιώματα Kiss my Ass

Το Ιράν είναι μία Ισλαμική δημοκρατία, και προφανώς απαγορεύεται να είναι γυναίκα η πρόεδρος της χώρας. Στις εκλογές του 2013 απαγόρευσαν οι Μουλάδες στις γυναίκες να είναι υποψήφιες. Επειδή όμως αυτό φέρνει σε δύσκολη θέση τους Μπογδανομπουσδούκους ανθρωπιστές των Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών ΜΜΕ, τώρα αφήνουν και γυναίκες να υποβάλουν αίτηση, και φυσικά μετά θα τις κόψουν.

Σκεφτείτε τώρα να ήμουν εγώ σε κανένα κανάλι, και να έβριζαν ο Μπογδάνος και η Μπουσδούκου τον Τραμπ, πχ για τον τρόπο που φέρετε στις γυναίκες, και να τους έλεγα “καλά δεν σας πειράζει ότι στο Ιράν δεν επιτρέπεται σε γυναίκα ούτε καν να είναι γυναίκα υποψήφια για πρόεδρος, και παρόλα αυτά η γυναίκα του Τσίπρα όταν πάει εκεί φοράει την μαντήλα, όπως και η πρώτη φορά φεμινιστική κυβέρνηση της Σουηδίας”? Τι θα έλεγαν? Ρόμπα.

Είναι αυτό που σας λέω για το street fight που πρέπει να κάνει ένας δεξιός σε ένα debate με αριστερούς, αφαιρώντας τους από την αρχή το “ηθικό πλεονέκτημα” που αυτομάτως έχουν ως αριστεροί, ώστε να τους παρασύρει σε συζητήσεις με νούμερα όπου δεν ξέρουν τι να πουν (πόσα εκατομμύρια έχει ένα 1 δις).

Φυσικά στα Ελληνικά ΜΜΕ δεν υπάρχει κανένας να κάνει street fight. Ακόμη και τον Άδωνι, ο οποίος προκαλεί τους δημοσιογράφους σε αγώνες πατινάζ, τον έχει μποϋκοτάρει η Μπουσδούκου. Αναφέρομαι σε debate με κοινό και όχι σε συζητήσεις με φίλους. Αυτό που λέω αφορά τους πολιτικούς. Αλλά έχει σημασία να ζητάνε οι ψηφοφόροι της ΝΔ βουλευτές street fighters, ώστε να προχωράνε οι Άδώνηδες και να μην προχωράνε οι Κακλαμάνηδες.

Θα μου πεις μα αγοράζουμε πετρέλαιο από το Ιράν. Μα φυσικά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με το Ιράν. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι πρέπει να λες στους Έλληνες ότι αγοράζουμε πετρέλαιο από το Ιράν, την Ρωσία και τους Άραβες, και ότι αυτό είναι πολύ καλά για εμάς, και άρα πρέπει να τα έχουμε καλά με αυτές τις χώρες. Αυτό είναι καλό για τους Έλληνες. Δεν είναι καλό για τους Έλληνες να είναι όλοι οι δημοσιογράφοι σαν τον Μπογδάνο και την Μπουσδούκου. Αυτό είναι κακό για τους Έλλληνες.

Ανθρώπινα δικαιώματα kiss my ass.

Iran election: Cleric rules out women candidates”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου