Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

James Mattis VS Κωνσταντίνος Μπογδάνος


Πριν κανέναν μήνα ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, ο James Mattis, δήλωσε ότι το Ιράν είναι ο μεγαλύτερος σπόνσορας της διεθνούς τρομοκρατίας, και χθες ξαναέφερε το θέμα στο προσκήνιο με νέες δηλώσεις. Άμα τον πιάσει ο Μπογδάνος τον Mattis, που τολμάει και μιλάει και για το Ιράν.....Του αλατιού θα τον κάνει. Δηλαδή αν δεν ήταν υπουργός άμυνας λέμε.

Στο μεταξύ ο Μαδούρο έκανε χούντα και επισήμως, όχι ότι δεν ήταν χούντα η Βενεζουέλα, και ο McCain αποκάλεσε τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν τρελό χοντρό παιδί. Οι Ιρανοί σκέφτονται λέει να ξαναβγάλουν μπροστά τον Αχμαντινετζάντ, τον πρώην πρόεδρο του Ιράν, που ήταν ο εξπέρ στην τρομοκρατία, και λειτουργούσε μαζί με τον Τσάβεζ, τον Άσαντ και την Χεζμπολάχ το aero-terror.

Έχει αναστατωθεί η τετράδα Ιράν-Συρία-Βενεζουέλα-Βόρεια Κορέα, και όπως αυξάνει ο Τραμπ τις αμυντικές δαπάνες των ΗΠΑ, έτσι ετοιμάζονται και αυτοί. Προφανώς δεν μπορούν να συναγωνιστούν τον Αμερικανικό Στρατό, και βασίζονται στην ναρκοτρομοκρατία, και ελπίζουν ότι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι θα έχουν κόντρες με τους Αμερικανούς ώστε να τους βοηθήσουν.


Mattis: Iran the 'biggest state sponsor of terrorism'


U.S. Defense Secretary Mattis Says Iran Continues to Sponsor Terrorism


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου