Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Fox News Porn

Αρχικά, όταν περάσεις από την θολοκουλτούρα και την δηθενιά του BBC και του CNN στο Fox News, παθαίνεις ένα σοκ. Νομίζεις ότι βλέπεις κάτι ξένο. Νομίζεις ότι βλέπεις εξωγήινους και όχι δημοσιογράφους.Σήμερα είχαν καλέσει τον ιδιοκτήτη μίας πιτσαρίας, και τους κλαιγόταν, επειδή ο Ομπάμα πέρασε έναν νόμο που υποχρεώνει τους πιτσάδες να έχουν στα ταμεία ένα κομπιουτεράκι, το οποίο θα μπορεί να υπολογίζει τον αριθμό των θερμίδων για κάθε πιθανό συνδυασμό υλικών που μπορεί να έχει μία πίτσα. Και αυτό θα πρέπει να μπει και στις online παραγγελίες. Χαμός. Ανεβαίνει το κόστος της πίτσας πάρα πολύ.

Και είχε πάρει μαζί του ο φουκαράς και πίτσες, και τρώγανε πίτσες με τους δημοσιογράφους του Fox, και έκλαιγε την μοίρα του, και παρακαλούσε να καταργήσουν τον νόμο οι Ρεπουμπλικάνοι πριν αρχίσει να εφαρμόζεται τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2017. Και έβλεπα αυτή την όμορφη εικόνα, και σκεφτόμουν ότι οι Έλληνες είναι καταδικασμένοι να βλέπουν την Μπουσδούκου, να κάνει πολιτικές συζητήσεις με τους ακροαριστερούς ηθοποιούς καλεσμένους της, και να μας λένε για τα κακά του καπΕταλισμού.

Είναι δύσκολο να πεις ότι αγαπάς ένα κανάλι. Αλλά για το Fox News μπορείς να το πεις. Το βλέπεις και θέλεις να φιλήσεις την οθόνη του υπολογιστή. Και είναι πολύ πιθανό την ώρα που σκύβεις να φιλήσεις την οθόνη και το Fox, να πέσεις και πάνω σε καμία Kimberly Guilfoyle, ή καμία από τις άλλες μοντέλες δημοσιογραφέσες του καναλιού, και να γίνει η κατάσταση λίγο Fox News Porn.

Το περίεργο είναι ότι από ένα σημείο και μετά τις μοντέλες δημοσιογράφους του Fox σταματάς να τις γουστάρεις επειδή είναι όμορφες, και αρχίζεις να τις γουστάρεις επειδή είναι δεξιές. Γιατί απλά αποδεικνύουν ότι είναι εφικτό να υπάρχουν δεξιές δημοσιογραφέσες.

Απορώ πως δεν έχουν περάσει οι Democrats έναν νόμο, που να λέει ότι για κάθε δύο γυναίκες που προσλαμβάνουν τα κανάλια, η μία θα πρέπει να είναι πάνω από 100 κιλά, ώστε να μην υπάρχει κοινωνικός ρατσισμός.

Στις παρακάτω διεύθυνσεις μπορείτε να δείτε Fox News livehttp://www.hulkusc.com/watch-fox-news-live-streaming/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου