Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Fox New VS Fox News


Το Fox News είναι το πρώτο σε τηλεθέαση ειδησεογραφικό κανάλι, κάτι λογικό αν λάβουμε υπόψη μας ότι είναι το μόνο δεξιό κανάλι, αλλά φαίνεται ότι οι γιοι του Rupert Murdoch δεν έχουν το ίδιο γερό στομάχι με τον πατέρα τους, και δεν αντέχουν τον πόλεμο που γίνεται στο κανάλι από την Αμερικανική αριστερά.

Και φαίνεται ότι βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να σπρώξουν το κανάλι προς το κέντρο ώστε να βρούνε την ησυχία τους, και πρόσφατα έδιωξαν τον γενικό διευθυντή, και τώρα και τον πρώτο σε τηλεθέαση Bill O Reilly, επειδή και οι δύο κατηγορήθηκαν για sexual harassment.

Τώρα συζητάνε να διώξουν και ένα ακόμη διευθυντικό στέλεχος, και να βάλουν στην θέση του CEO του καναλιού μία γυναίκα, ώστε να ενισχυθεί το political correctness του σταθμού, και να γίνει το κανάλι πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις. Ο αριστερός μαύρος Μουσουλμάνος Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα έκανε πάρα πολλές επιθέσεις στο Fox κατά την διάρκεια της προεδρίας του.

Το Blaze γράφει ότι πρώην στελέχη του Fox ετοιμάζουν έναν δεξιό κανάλι που θα πάρει την θέση του Fox, αν οι γιοι του Murdoch υποκύψουν στις ασφυκτικές πιέσεις που δέχονται.

Top conservatives reportedly plotting new TV network to challenge Fox News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου