Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Η Μόδα των Τατουάζ


Για τα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού τα τατουάζ είναι πάρα πολύ σημαντικά, είναι σήμα κατατεθέν, και διηγούνται την ζωή τους. Αυτό ισχύει πάρα πολύ για την MS-13, μία από τις αγριότερες συμμορίες του Λος Άντζελες, η οποία που υποστηρίζεται από το Ιράν, την Χεζμπολάχ και την Βενεζουέλα, και για τους Μεξικανούς Los Zetas, τα μέλη των οποίων έχουν συνήθως στο παρελθόν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του Μεξικού.Τα τελευταία χρόνια οι αρχηγοί των συμμοριών αυτών, προς απογοήτευση των μελών τους, αποθαρρύνουν τα μέλη τους από το να κάνουν τατουάζ, ώστε να μπορούν να περνάνε απαρατήρητα.

Το πλήγμα αυτό έχουν σπεύσει να θεραπεύσουν οι αριστεροί σύμμαχοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, κάνοντας μόδα τα τατουάζ που διηγούνται την ζωή του ανθρώπου που τα φέρει, ώστε να κάνουν μπαμ τα μέλη των καρτέλ των ναρκωτικών.  Το λέω σε περίπτωση που απορείτε γιατί έγιναν μόδα τα τατουάζ στον Χριστιανικό κόσμο. Έγιναν γιατί τα έκαναν μόδα οι αριστεροί σύμμαχοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Προς Θεού δεν εννοώ ότι ο κάθε αθώος σανοφάγος που είναι γεμάτος τατουάζ γνωρίζει γιατί έγιναν μόδα τα τατού.

Είναι λοιπόν τα τατού στα στοιχεία που πρέπει να έχει κάποιος για να τον προωθήσουν τα ΜΜΕ, όπως το να είναι anti-Christian, pro-gay, υπέρ των ανοιχτών συνόρων, οικολόγος, anti-capitalist κλπ.

Το ίδιο έχει γίνει και με το Τζιχάντι μούσι, το οποίοι έκαναν μόδα οι αριστεροί gay μόδιστροι, ώστε να περνάνε απαρατήρητοι οι Τζιχαντιστές στην ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Why The Deadliest Gang In The World Might Be Rethinking Face Tattoos
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου